ROOT - Gecertifieerd coach worden - deel 1 Extended learning

Open opleiding /

Met ROOT© ‘Extended Learning’ scherp je in 8 opleidingsdagen je professionele coachingvaardigheden aan en leert de technieken én attitude voor doelgerichte competentiecoaching in functie van gedragsverandering. Het is een vakopleiding van topkwaliteit gericht op (interne) coaches en managers die willen excelleren dankzij hun coachende attitude - een essentiële troef in deze snel veranderende wereld. ROOT© is deel 1 van het tweedelige traject dat indien gewenst leidt tot ICF-Certificatie zonder nog een afzonderlijk examen af te hoeven leggen bij de International Coach Federation (uniek in Vlaanderen).

NL  FR  EN 

ROOT - Gecertificeerd coach worden - deel 1 Blended learning

Open opleiding /

Met ROOT© ‘Blended Learning’ scherp je in ondermeer 6 opleidingsdagen, 1 praktijkdag en 1 begeleide thuisleerdag je professionele coachingvaardigheden aan voor op gedragsverandering gerichte competentiecoaching. De ‘Blended Learning’-methode biedt je een flexibelere manier van oefenen met een online platform aangepast aan jouw werkritme, minder opleidingsdagen en support om vanuit jouw comfortzone te leren. ROOT© is een vakopleiding van topkwaliteit gericht op (interne) coaches en managers die willen excelleren dankzij hun coachende attitude. Dit programma is Deel 1 van het tweedelige traject dat indien gewenst leidt tot ICF-Certificatie zonder nog een afzonderlijk examen af te hoeven leggen bij de International Coach Federation (uniek in Vlaandere

NL  FR  EN 

ROOT - GROW - Gecertificeerd coach worden - Combi

Open opleiding /

Deze formule combineert in één, sneller en voordeliger traject Deel 1 én 2 van het ROOT+GROW©-progamma om professioneel gecertificeerd coach te worden. In ondermeer 13 opleidingsdagen, 2 thuisleerdagen en 2 praktijkdagen leg je je in een eerste fase toe op competentiecoaching, in een tweede fase evolueer je tot effectcoach op het niveau van overtuigingen, waarden en identiteit. De certificatieprocedure is optioneel. Kies je hierrvoor, dan ben je sowieso zeker dat ROOT+GROW© je kortst mogelijke weg naar certificatie bij de International Coach Federation (ICF) is. En dat zonder nog een afzonderlijk examen af te hoeven leggen bij de International Coach Federation (uniek in Vlaanderen).

NL  FR  EN 

GROW - Gecertificeerd coach worden - deel 2 Extended learning

Open opleiding /

GROW© ‘Extended Learning’ richt zich naar coaches en managers die al een opleiding volgden in coaching en praktijkervaring hebben. Het is Deel 2 van het tweedelige traject dat indien gewenst leidt tot ICF-Certificatie zonder nog een afzonderlijk examen af te hoeven leggen bij de International Coach Federation (uniek in Vlaanderen). In 11 opleidingsdagen en een praktijkdag krijg je de professionele coachingvaardigheden onder de knie voor coachen met effect op het niveau van overtuigingen, waarden en identiteit. Het is een vakopleiding van topkwaliteit gericht op (interne) coaches en managers die willen excelleren dankzij hun coachende attitude - een essentiële troef in deze snel veranderende wereld.

NL  FR  EN 

GROW - Gecertificeerd coach worden - deel 2 Blended learning

Open opleiding /

Deze GROW© coaching-opleiding richt zich naar coaches en managers met praktijkervaring in coachen. Met GROW© ‘Blended Learning’ scherp je in ondermeer 8 opleidingsdagen, 1 praktijkdag en 1 begeleide thuisleerdag je professionele vaardigheden aan voor coachen met effect op het niveau van overtuigingen, waarden en identiteit. De ‘Blended Learning’-methode biedt je een flexibelere manier van oefenen met een online platform aangepast aan jouw werkritme, minder opleidingsdagen en support om vanuit jouw comfortzone te leren. GROW© is een vakopleiding van topkwaliteit gericht op (interne) coaches en managers die willen excelleren dankzij hun coachende attitude. Dit programma is Deel 2 van het tweedelige traject dat indien gewenst leidt tot ICF-Certificatie zonder nog een afzonderlijk examen af te hoeven leggen bij de International Coach Federation (uniek in Vlaanderen)

NL  FR  EN 

Vraag informatie aan