NLP in Business

NLP in Business

NLP is een manier om denken, doen en voelen met elkaar in harmonie te brengen. In de business-context van de 21ste eeuw is dit een onontbeerlijke troef.

'NLP in Business' is een praktische opleiding waarin je een gereedschapskist krijgt met tools die je ondersteunen in de evolutie van je leven. Je kunt ze inzetten in veelvoorkomende kleine en grote ‘situaties’, op momenten dat je wilt groeien of bij beslissingen over je eigen evolutie en die van anderen .

De opleiding bestaat uit twee delen: NLP in Business - Practitioner en NLP in Business - Master-Practitioner. Concreet krijg je antwoord op deze en nog vele andere vragen:

  • Hoe kan ik feedback geven die begrepen wordt en leidt tot de gewenste verandering? Hoe kan ik effectiever beslissendoor de juiste vragen te stellen?
  • Hoe verzamel ik efficiënter informatie om iets te bereiken? Hoe ben ik resultaatgericht en tegelijk mensgericht in onderhandelingen en projecten?
  • Hoe communiceer ik van hart–tot–hart via tools en vermogende overtuigingen?
  • Hoe oefen ik constructief invloed uit op mijn omgeving om succesvoller te zijn in mijn commerciële activiteiten?"


Deze opleiding wordt aangeboden door onze partnerorganisatie ITHAKA.

Gebruik maken van KMO-portefeuille?

Vraag je subsidie aan ten laatste 5 werkdagen voor de start van de opleiding. Alle info op www.kmo-portefeuille.be Stort het overige bedrag (locatie/catering en btw + eventuele saldo van de opleiding) onmiddellijk na ontvangst van de factuur op rekening van Training & Coaching Square, ten laatste 5 werkdagen vóór de start van de opleiding.

KMO-portefeuilleis een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid (zie www.agentschapondernemen.be). Voor subsidies van het
Brussels Gewest neem je contact op met contact@coachingsquare.be

Open opleidingen NLP in Business

Startdatum Einddatum Aantal dagen Taal Prijs Opleiding Prijs Locatie + Catering

Taste & Test: wil je eerst een gratis infosessie volgen?

Naam Activiteit Datum Tijdstip Taal Locatie
Nog niet ingepland!

Vraag informatie aan

Deel deze pagina: