Trainers

Anita Olbrechts | Loopbaancoach | 2820 Rijmenam
Spontaan, warm, krachtig, respectvol, doeltreffend

Anita heeft een jarenlange ervaring als HR consultant in diverse sectoren. Dit helpt haar om haar coachees snel te doorgronden en hen stapje per stapje te begeleiden, elkeen op zijn eigen ritme. Zij gelooft dat ieder individu in staat is om een nieuwe weg in te slaan, zichzelf te herontdekken en stelt haar coachees in staat om met een frisse kijk en vernieuwde energie hun doelen te kunnen realiseren.

Annemie Van Ooteghem | Loopbaancoach | 8510 Rollegem (Kortrijk)
Verbinding, Ernstig & Speels, Hard & Zacht, Verandering

Met warme aandacht, onderzoekende vragen en reflectieve feedback begeleidt Annemie haar coachees. Hierdoor verandert zelfbewustzijn, worden inzichten helder en ontvouwen zich nieuwe keuzes. Zo ontstaat beweging. Als ervaren fysiotherapeute geeft ze ook aandacht aan de relatie body-mind. Oefenen om spanning en emotie te herkennen in je lijf, diep ademen en zonder zelfoordeel leren loslaten, zijn vaak onderdeel van haar aanpak.

Ann Van Houcke | Coach - Trainer - Loopbaancoach | 2860 Sint-Katelijne-Waver
Bevlogen, Vertrouwend, Essentiegericht, Gedijend

Ann focust vanuit een jarenlange HRD ervaring op bevlogenheid en persoonlijke groei. Zij daagt je vanuit haar bekrachtigende stijl uit om alle ballast af te werpen en tot de kern van de zaak te komen. Het volle potentieel van de persoon, het team en de ganse organisatie kan zich ontvouwen.

Carole Warlop | Managing Partner - PCC
Qualité de vie, Epanouissement, se Dépasser, prise de Conscience, nouvelles Perspectives

Elle assure la formation de formateurs d'adultes et anime des bilans de compétences, et développe les compétences en communication et accompagnement au sein de diverses institutions, entreprises, instituts de formation et universités en Suisse. Chantre de la gestion du relationnel, elle est aujourd'hui Coach et formatrice de Coachs.

Carla Van Den Eeckhoudt | Loopbaancoach | 9506 Idegem
Enthousiast, Gedreven, Positief, Onderzoekend, Be who you are

Vanuit haar jarenlange ervaring wil zij graag mensen in beweging brengen. Zij vertrekt dan ook in eerste instantie vanuit je eigen zijn, vanuit de persoon die voor haar zit. Hierdoor blijf je gedurende het proces heel dicht bij jezelf en leg je een positieve focus. Wat je graag doet, doe je beter. Specialisatie: doorbreken van angsten en belemmeringen. Wat na de verandering (na reorganisatie, traumatische ervaring, immigratie)

Christel Pooters | Loopbaancoach | 1090 Jette
To-the-point , Luisterend oor, Dynamisch

Tijdens gesprekken met klanten ben ik voluit aanwezig en gefocussed . Ik confronteer, stel in vraag, motiveer tot nadenken om zo jouw gedachten en overtuigingen rond jouw thema’s duidelijk te krijgen en van daaruit inzichten te creëeren zodat jij verder jouw pad kan bewandelen.

Christel Verdoodt | Business & loopbaan coach - Trainer | 1700 Dilbeek
“(Re)discover your own beauty“

Vanuit haar jarenlange HR- en Business-ervaring begeleidt Christel je om anders en liefdevol naar jezelf te kijken en om het beste in jezelf te (her) ontdekken en (terug ) naar boven te halen. Ze daagt je uit om van daaruit te gaan voor wat je ECHT wil. Christel haar troeven :ze laat je liefdevol naar jezelf kijken, ze helpt je naar je patronen te kijken, ze spiegelt ze en benoemt ze met een groot respect voor je ZIJN . Ze laat je enthousiast en heel concreet in beweging komen door een persoonlijk actieplan waar je je graag zal voor engageren.

Claire Vanneste | Coach - Trainer | 1050 Elsene
Passie, Authentiek, Empatisch, Plezier, Respectvol

Claire is een energieke vrouw die de nodige frisheid aan de dag kan leggen en zo haar coachees uitnodigt om hun realiteit vanuit een ander perspectief te bekijken. Vanuit een empathische houding durft ze haar coachees uit te dagen om aan de slag te gaan met hun objectieven. Ze koos op jonge leeftijd al voor haar passie: mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden. Persoonlijk groei ligt haar zeer nauw aan het hart.

Corinne Daems | TCS aligned partner - PCC | 1930 Zaventem
Gemoedelijk, pertinent, ervaren, praktisch, nuchter

Corinne creëert een sfeer van vertrouwen door haar warme, rustige houding. Vanuit haar multi-culturele en veelzijdige bedrijfs- en levenservaring reikt ze toepasbare inzichten en handvaten aan. Door haar pertinente vraagstelling begeleidt ze je om de praktische vertaalslag te maken naar jouw business-realiteit. Ze daagt je uit om belemmeringen onder ogen te zien en/of aan de slag te gaan met jouw aanwezige potentieel, met aandacht voor innerlijke zowel als uiterlijke facetten.

Ellen Roels | Loopbaancoach | 9000 Gent
Spontaan, Authentiek, Humoristisch, Geloof in groei, Empathisch

Soms zijn er in ons leven bronnen van stress, onzekerheid, frustratie die de vreugde en voldoening komen overschaduwen. Als coach wilt Ellen er dan voor je zijn om je op een spontane, oordeelloze manier tot inzicht te brengen in wie je bent en waar je naar verlangt. Het onbenoemde benoemen om opnieuw bewuste keuzes te kunnen maken en te groeien als mens.

Eva Pareyn | TCS Aligned Partner - PCC | 1000 Brussel
Doortastend, Warm, Authentiek, Gedreven, Humor

Haar vraagstelling en bewuste confrontatiestijl dragen bij tot een versnelde zelfontwikkeling bij de coachee. Vanuit de eigen ervaringen en belevingen, laat ze de coachee reflecteren en andere perspectieven of opties exploreren. Door middel van diepgaande vragen legt ze datgene bloot wat de coachee weghoudt van het behalen van resultaten.

Francine Saenen | Loopbaancoach | 3391 Meensel-Kiezegem
Rustig, Toegewijd, Niet oordelend, Geduldig, Benieuwd, Durf

Luisterend met oren en ogen stelt Francine je op je gemak en stimuleert je om in dialoog te gaan over een door jou gekozen onderwerp. Als evenwaardige partners ondersteunt ze je in een open en vertrouwelijk gesprek om je inzicht te verruimen en weet ze je op haar eigen zachte manier tot de essentie te laten doordringen. Ook jij kan je potentieel ontdekken en de energie in jezelf vinden om het leven te leiden dat je nastreeft!

Georges Anthoon | Business coach - PCC | 3012 Wilsele
Business Experience sharing, mental strength, durable change, Eye-opening

Georges is een coach/mentor met meer dan twintig jaar ervaring. Hij gaf ook twintig jaar les op MBA- en Master Programs van de Vlerick School of Management. Sinds 2008 coacht Georges regelmatig CEO’s, executives en high potentials.

Publicaties: 'ik wil een coach’ en ‘Talent in actie’.

Greet Vandevoort | Loopbaancoach | 3890 Gingelom
Zorgzaam, Warmhartig, Resultaatgericht

Dankzij haar rustige uitstraling maakt Greet op een aangename manier verbinding met haar coachees. Zij gelooft sterk in de innerlijke kracht en het potentieel van haar gesprekspartners. Haar resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat ze hen gaat uitdagen om samen op zoek te gaan naar nieuwe ontwikkelingskansen.

Hilde Debackere | Coach - Loopbaancoach - PCC | 1060 Sint-Gillis
Vertrouwen, Onbevangen, Communicatief, Dynamisch

Hilde's vermogen om coachees snel op hun gemak te stellen en haar open houding nodigen uit tot diepgaande coachinggesprekken. Deze zetten de coachee aan tot verdere reflectie. Haar communicatieve vaardigheden zorgen voor een gevarieerde vraagstelling. Zo krijgt de coachee de kans om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Een vleugje humor en af een toe een gepaste confrontatie zorgen voor dynamiek.

Ingrid Jansen | Loopbaancoach | 2300 Turnhout
Authentiek, communicatief, oprecht, spontaan, out of the box

Ingrid’s talent om coachees onbevangen en open te benaderen, stelt mensen gerust en creëert verbinding. Je zit vast in je huidige werkomgeving? Je wil verder evolueren maar weet niet hoe? Je stuurt pas een team aan en denkt: kan ik dit wel? Je hebt geen of weinig energie en sleept je naar je werk. Waar loopt het fout? Allemaal thema’s die aan bod kunnen komen in onze sessies. SAMEN, daar draait het om: samen met jou leg ik de weg af op zoek naar oplossingen. Soms traag, soms snel. Mogelijk staan we zelfs even stil. Geen paniek, ik sta aan je zij en begeleid je op jouw weg naar antwoorden.

Irina De Knop | Loopbaancoach | Lennik
Inspirerend, Doortastend, Integer, Aanstekelijk.

Voor Irina staat passie voor mensen en hun unieke talenten centraal. Als politica is ze authentiek en ‘down to earth’. Haar loopbaan was tot op heden een rollercoaster van passie, hoge verwachtingen en verantwoordelijkheden. Die eigenschappen en ervaringen zet ze voluit in als professioneel coach. Met haar natuurlijke empathie en de ambitie iedere dag het beste uit zichzelf te halen, gaat ze samen met jou op ontdekkingstocht naar wat je drijft in je professioneel leven en hoe je collega’s kan begeleiden in hun professionele ontwikkeling. Af en toe kom je op een kruispunt in je leven, waarbij je aarzelt welke weg de juiste keuze is voor jouw persoonlijke groei. Irina staat aan je zijde om jou in je volle kracht te brengen, met aandacht voor jouw talenten.

Julie Beuselinck | Coach - Trainer
Enthousiast, Passie, Empathisch, Integer, Uitdagend

Julie is gepassioneerd door mensen. In haar coaching komt dit helemaal tot uiting. In de ratrace en de steeds hogere eisen van de huidige maatschappij, wil zij als coach een meerwaarde kunnen bieden. Samen met de coachee op pad gaan, vanuit een positieve, uitdagende nieuwsgierigheid is echt haar ding. Ze gelooft in het enorme potentieel dat elke coachee in zich draagt en faciliteert hen graag in deze ontdekkingstocht.

Karen Kelchtermans | Ambassador | 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Zacht en Scherp, Doortastend, Spiegelend

Karen merkte dat ‘zelf-bewust-making’ de stap is naar succes. Haar zachte, scherpzinnige persoonlijkheid en haar ervaring in diverse sectoren maakt dat zij flexibel kan omgaan met elke coachingvraag. Ze omvat snel wat eerst moet aangepakt worden om tot de kern te komen.

Kathleen Bosman | Partner - PCC | 1780 Wemmel
To-the-point, Ervaringsgericht, Diepgang, Identiteit, Resultaatgericht

Kathleen begeleidt bedrijven bij de ontwikkeling en implementatie van een coachingcultuur. Ze coacht op essentie en zelfbewustzijn. Door haar oordeelloosheid, scherpe luisterzin en toegang tot systemiek kan ze snel tot de kern van de zaak doordringen.

Katrin Van Bladel | Partner - PCC | 2640 Mortsel
Uitdagend, Inspirerend, Verrassend, Krachtig, Sprankelend

Vanuit een overtuiging rond co-creatief partnership en een geloof in het potentieel van haar coachees, duikt Katrin met plezier de diepte in. Ze stelt de meest indringende en perspectiefverruimende vragen. Katrin verenigt ernst en humor, kennis en intuïtie, kracht en zachtheid, ratio en emotie.

Kris Vanhoof | TCS Aligned Partner - PCC | 3540 Herk-De-Stad
Spontaan, Inspirerend, Uitdagend, Duurzaam

Kris geniet ervan om vanuit authentieke kwaliteiten nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Haar oog voor het unieke en/of onvermoede talent van mensen, stelt coachees snel op hun gemak. Zo staan ze open om te experimenteren en hun grenzen te verleggen. Haar passie is om de sleutels te ontdekken die de deur openzetten voor een duurzame doorbraak.

Leen Lambrechts | Managing Director - MCC
Doortastend, Uitdagend, Respectvol, Verrassend, Doorleefd

Het uitwerken van blended learning trajecten voor bedrijven is haar dada. Als executive coach komt ze snel tot de kern van je vraag en daagt ze je met een knipoog uit. Als ICF mentor-coach stuwt ze coaches naar hogere professionaliteit.

Publicaties “Ik wil een coach” – “Je veux un coach” – “I want a coach”

Lennerd Kevelaerts | Freelancer
Creatief, ondernemend, oplossingsgericht, perfectionist

Lennerd is een geëngageerde student-ondernemer die de back office ondersteunt waar nodig. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met het up-to-date houden van het cursusmateriaal en ontwerpt hij extra cursusmateriaal. Ook is hij één van de vaste fotografen op de events.

“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld.”

Leon Vliegen | Ambassador
Inspirerend, Integer, Respectvol, Eenvoudig, Grensverleggend

De missie van Leon is ‘lifting possibilities’. Hij boezemt vertrouwen in en nodigt uit tot grote openheid, waardoor coachees gemakkelijker naar de essentie gaan. Van daaruit ontstaan nieuwe mogelijkheden tot actie.

Liesbet Nys | Coach - Loopbaancoach | 1200 Sint Lambrechts Woluwe
Doortastend, spontaan, respectvolle confrontatie, diepgang

Perspectief bieden en een groter bewustzijn faciliteren is het liefste wat Liesbet doet. Als coach wil ze mensen opnieuw verbinden met wie ze zijn. Op een spontane en oordeelloze manier gaat ze samen met hen op weg zodat zij hun doel bereiken en hun potentieel ten volle benutten.

Lilian Regeer | Coach - Trainer - PCC | 2622 AT Delft
​Pittig, Diepgang, Inzicht, Allround, Matuur

Lilian is een coach die op een zachte en toch besliste manier resultaat kan bereiken. Ze creëert een brede, scherpe blik waardoor zij in staat is coachees met diverse vraagstukken mee te nemen in een traject naar grote evoluties.

​Lisbeth Peeters | TCS Aligned Partner - PCC | 2870 Puurs
Authentiek, Positief, Integer, Uitdagend, Humor

Lisbeth weet een veilige omgeving te creëren voor haar coachees. Dit biedt hen de kans om in alle openheid en eerlijkheid op zoek te gaan naar talenten, sterktes, blinde vlekken,… Door het stellen van doortastende vragen en respectvolle confrontatie, komen coachees tot verhelderende inzichten en gaan zij er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

Lucia Soetens | Loopbaancoach | 9400 Ninove
Gedreven, Resultaatgericht, Warm, Pragmatisch, Pittig

Vanuit haar 20 jaar business-ervaring in grote en kleinere bedrijven, begrijpt Lucia snel de dynamieken en uitdagingen die spelen in organisaties. Dankzij haar spontane persoonlijkheid, geeft ze jou vertrouwen en nodigt je uit tot een positieve blik op je mogelijkheden. Haar aanpak is energiek, resultaatgericht en warm-enthousiast.

Marijke Van Moldergem | TCS Aligned Partner - PCC | 1790 Affligem
Doortastend, Doorleefd, Gestructureerd, Resultaatgericht, Gegrond

Door haar rijke internationale bedrijfservaring begrijpt ze snel de spanningsvelden en dynamieken die kunnen spelen in de organisatiecontext van de coachee. Bij Marijke mag je een directe en krachtige vraagstelling verwachten overgoten met de nodige dosis mildheid om zo in een co-creatief proces naar resultaten toe te werken.

Marleen Boen | Managing Director - MCC
Vertrouwend, rustig, ervaren, gevoelsvol, humor.

Marleen is ondernemer in hart en nieren en moedigt aan om te durven experimenteren. Het concreet benoemen van scherpe observaties leidt tot een hoog niveau van visionaire executive coaching. Complexe situaties vertalen in relevante, hapklare beslissingen is haar specialiteit.

Publicaties: “Ik wil een coach” – “Je veux un coach” – “I want a coach”

Mirjam Koudijzer | Business coach | 1740 Ternat
​Humor, Verbinding, Liefde, Energiek, Plezier

Door haar openheid en mededogen voelen coachees zich bij Mirjam meteen welkom. Zonder oordeel en met speelse confrontatie werkt ze met hen samen om nieuwe inzichten te verwerven. Gelijkwaardigheid en vertrouwen resulteren in nieuwe invalshoeken en nieuwe acties. Zij gelooft dat iedereen kan veranderen, het beste uit zichzelf kan halen en daardoor verantwoordelijkheid voor het eigen leven te nemen.

​Monika De Crem | Business coach - PCC | 8500 Kortrijk
Empatisch, Daadkrachtig, Veerkrachtig, Gefocust, No-nonsense

Monika maakt je meester van je eigen persoonlijke en professionele toekomst. Monika is je gefocuste, expert coach die vanuit verbondenheid en vertrouwen jouw groei ondersteunt en realiseert.

Muriel Vastenaekel | Loopbaancoach | 1701 Itterbeek
Bewustwording en groei via een authentieke en inspirerende coaching!

Muriel Vastenaekel is trainer-coach en heeft een passie om mensen naar een hoger niveau van bewustwording te tillen om zo weer in balans te kunnen werken en leven. Ze zoekt samen met de coachee de weg en leidt deze tot inzichten over terugkerende structuren waar zij zich durven verliezen in details. De feedback van de coachees luidt dat ze haar authentieke manier met een grote betrokkenheid op prijs stellen. Haar manier van coachen inspireert en enthousiasmeert.

Natacha Ciezkowski | Coaching (ACC) - Training - Communicatie | 2820 Bonheiden
Gepassioneerd, Positief, Energiek, Inspirerend, Doortastend

Natacha is een gepassioneerde coach en heeft als missie om haar coachees te begeleiden en inspireren in het stap voor stap (her)ontdekken van hun ware kern. Hun échte, authentieke ik. Haar overtuiging: hoe meer inzicht mensen krijgen in hun typische eigenheid, verlangens en potentieel, des te ‘moeitelozer’ ze zich kunnen ont-wikkelen op hun levenspad.

Nicole Wellens | TCS Aligned Partner - PCC | 2000 Antwerpen
Aandacht-gevend, Passie-vindend, Doelgericht, Inspirerend, Warm

Nicole is een speelse en krachtige coach voor wie 'inspireren met impact' staat voor: mensen begeleiden naar het vinden van hún antwoorden, naar het realiseren van hún doelen, naar het (her-)ontdekken van hún potentieel, naar een verhoogd welzijn en naar meer goesting in werk en leven. Haar motto is: Imagine what YOU can have, do, BE!

Patrick Dossche | Professional coach | 2990 Loenhout
Vertrouwend, Rustig, Ervaren, Gevoelsvol, Humor

Patrick begeleidt op alle niveaus: als trainer, consultant, mentor en coach. Observeren, analyseren, voorstellen en begeleiden is zijn handelsmerk in veranderings- en/of optimalisatietrajecten. is Hij zoekt constant naar de beste manieren om dit te realiseren. Patrick is oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig en werkt steeds op basis van wederzijds respect.

Patrick Russo | Business coach | 1730 Asse
​Authentiek, Plezier, Passie, Loyaal

Coaching is voor Patrick een echte passie. Na 25 jaar field ervaring als Sales Leader maakte hij, door natuurlijke groei, een bewuste carrière wending naar coaching. Authenticiteit, actief luisteren en constructive confrontatie, zijn voor hem middelen naar duurzame verandering.

Patrick Zacharis | Partner - PCC | 1180 Brussel
Passie, Vertrouwen, Verbinding, Grensoverschrijdend, Plezier

Patrick kent het terrein en beheerst de tools voor management en persoonlijke ontwikkeling tot in de puntjes. Zijn open en dynamische persoonlijkheid, zijn pedagogische vaardigheden, zijn echt luisteren en analysecapaciteiten alsook zijn hulpbronnen wat betreft pistes en oplossingen, maken van hem een aandachtig en performante gesprekspartner.

Paul Boulez | Loopbaancoach | 1700 Dilbeek - 1760 Roosdaal - 1755 Gooik
Gepassioneerd door mensen, Cognitief, Krachtig, Gevoelig

Tijdens een 3 jaar durend rijverbod wegens medische redenen, ontdekte Paul dat de kracht van een individu niet in een visitekaartje schuilt. Via zijn confronterende, no-nonsense vraagstelling en een gerichte spiegeling, zet hij je ‘in beweging’. Nadenken beu? Mag je rustig, onvoorwaardelijk en vrij van oordeel “bij” jezelf zijn om voor te denken? Ja? Dan hoort Paul je graag.

Philippe Vaneberg | Managing Partner - PCC
Orienté-résultats, explorateur, dynamique, leadership, compétences

Il en a ramené un regard fondamentalement optimiste sur le potentiel de l'Humain. Ses compétences de Coach et de formateur le mènent aujourd'hui à accompagner des processus de changement dans les organisations, à stimuler des équipes dans leur dynamique d'apprentissage et dans la gestion du relationnel.

Robby De Caluwé | Loopbaancoach | 9160 Lokeren
Luisterend oor, geduldig, creatief, volhoudend, speels

Mensen helpen is mijn missie. Hen doen groeien is een passie. Tijdens coachings leg ik blinde vlekken bloot die mensen ervan weerhouden hun talenten verder te ontwikkelen. Ik beheers verschillende methodes om jezelf beter te leren kennen (zoals MBTI, kwaliteiten- en competentiespel, …). Sinds 15 jaar werk ik voor HR-bedrijven, waardoor ik weet wat bedrijven zoeken in een werknemer of kandidaat.

Sabien De Corte | Coach - Loopbaancoach | Antwerp
To-the-point, Verrassend, Geloof in potentieel, Doelgericht

Wil je de sturing over je loopbaan (her)winnen?

En inzicht in je potentieel, persoonlijke drijfveren, belemmerende patronen en je competenties verwerven? Als coach stimuleert Sabien De Corte jouw reflectie en bekrachtigt ze je daarbij op een no-nonsense manier. Vanuit haar HR-expertise in teams, bedrijven en organisaties spoort ze je aan tot een professionele evolutie in de richting die jij kiest en die bij jou past.

Sabine Fannes | Loopbaancoach | 3078 Everberg
Business focus, Impact, Resultaatgericht, Inspirerend

Door haar jarenlange international bedrijfservaring in Human Resources is Sabine de geknipte persoon om te begrijpen welke dynamieken en uitdagingen er zich afspelen binnen de businesscontext. De coachee mag dan ook een positief, spontaan doch direct en resultaatgerichte aanpak verwachten op een aangename en inspirerende manier.

Sofie Lievens | Loopbaancoach | 9000 Gent
Empathisch, inspirerend, intuïtief, creatief, puur, gepassioneerd

"What lies behind you and in front of you pales in comparison to what lies inside of you"
Vanuit haar nieuwsgierigheid naar de diepe onderliggende drive van mensen, daagt Sofie je uit het potentiëel in jezelf te ontdekken en om te zetten naar concreet zichtbare resultaten. Ze nodigt je uit je comfortzone te stretchen en de neutrale spiegel die ze je voorhoudt te exploreren. Dit resulteert in bewustzijnsverruiming en persoonlijke groei.

Stefaan De Clercq | Loopbaancoach | 3090 Overijse - 1030 Brussel
Senior coach, met ruime ervaring in HR, recruitment, sales, finance en general management.

Sybren Tuinstra | Managing Partner - PCC
Passie, Evenwicht, Doelgericht en Betrokken

Sybren ONTwikkelt de gebieden die nog onderbelicht zijn, hij ONTdekt met jou nog onbenut potentieel, hij ONTrafelt mogelijke verstrikkingen en ONTplooit nieuwe mogelijkheden. Hij werkt met jouw potentieel en ... dat is veel.

Valérie Delor | Coach - Trainer - Loopbaancoach | 1970 Wezembeek-Oppem
Vertrouwen, spontaan, luisterend, inspirerend, genuanceerd

Valerie is gepassioneerd door de ontwikkeling en de motivatie van talenten. Zij is ervan overtuigd dat een gemotiveerd talent zich ontwikkelt wanneer persoonlijke waarden worden erkend. Ze biedt haar coachees een intiem moment met zichzelf en geeft hen ook een unieke kans om hun talenten en hulpbronnen te (her)ontdekken. Zo geeft ze hen de wil en durf om voor meer succes en sereniteit te gaan.

Wendy Van Gijsegem | Loopbaancoach | 1790 Affligem
Kracht, Eigenwaarde, Passie, Balans

Vanuit haar jarenlange ervaring als HR Manager, begeleidt Wendy je in een traject waarin je zowel je troeven ontdekt als je valkuilen. Je ziet nieuwe mogelijkheden en pakt aan wat je blokkeert zodat je weer in je kracht staat en acties neemt om je doel te bereiken en vanuit je passie te leven. Dankzij haar warme aanpak stelt Wendy je snel op je gemak en biedt ze het kader om diepere inzichten en verandering mogelijk te maken.

Karin Brocades Zaalberg | Loopbaancoach | 3300 Tienen
Toegankelijk, Scherpzinnig, Rustig, Respectvol

Karin is psycholoog van opleiding, maar vond haar passie in coaching! Kennis en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven worden ingezet om samen met de coachee latent aanwezige, maar vaak onontgonnen talenten te ontdekken. Ze wekt onmiddellijk vertrouwen, coachees komen daardoor snel tot rust. Ze is overtuigd van het potentieel van ieder mens. Haar scherpzinnigheid verschaft haar, maar vooral de coachees steeds nieuwe inzichten.

Erna Geysen | Loopbaancoach | 2940 Stabroek
Enthousiast, Resultaatgericht, Authentiek, Positief

Erna is een positieve, empathische coach die zeer geboeid is door het unieke van iedere mens. Vanuit haar jarenlange ervaring als leidinggevende in de industrie begrijpt ze de dynamieken waarmee de coachees en organisaties geconfronteerd worden. Ze biedt een veilig en aangenaam kader waarin ze haar coachees begeleidt richting meer zelfinzicht Diepgang zorgt voor fundamenten voor professioneel succes.

Elke van Parys | Loopbaancoach | 9800 Deinze
Gepassioneerd & ondernemend. Integer. Resultaatgericht.

Als groeicoach is Elke het professionele klankbord van zaakvoerders en leidinggevenden. Ze begeleidt doorwinterde managers, gerodeerde ondernemers, maar ook prille leidinggevenden en startende zelfstandigen. Via coaching reikt ze de juiste tools aan en leidt ze hen naar nieuwe inzichten. Haar coachees inspireren en begeleiden om succesvolle people managers en managers “in balans” te worden, is haar persoonlijke missie. De vele inzichten die ze als onderneemster heeft opgedaan door de jaren heen, vormen een absolute meerwaarde.

Patrick Derck | Loopbaancoach | 8510 Rollegem
Energie – enthousiasme – progressie – plezier - gedrevenheid

De keywords zijn niet alleen de drijfveren van Patrick Derck als coach. Het zijn tevens ook de streefdoelen waar hij zijn coachees naar toe wil leiden. Een coaching-sessie moet een afwisseling zijn van ernst en humor, van reflecteren en realiseren, van doorgronden en vooruitkijken,… De ervaring van de coach met zowel de profit als de social profit zorgt ervoor de coaching gebeurt in de juiste context. Het resultaat moet zijn: een goede balans brengen in alles wat de coachee onderneemt.

Isabelle Demol | Loopbaancoach | 8970 Waregem/ 9300 Knokke (Duinbergen)
Ervaringsgericht, resultaatgericht, krachtig, confronterend, rustig

Isabelle is geboren om te ondernemen en hanteert een confronterende en uitdagende stijl. Ze stelt de meest diepgaande en perceptie verruimende vragen, ze roept vertraging in en spiegelt op een directe en toch milde, warme en uitnodigende manier. Isabelle heeft een oneindig geloof in het potentieel van haar coachee. Dit doet ze met een onvoorwaardelijke nieuwsgierigheid, respect, geduld en openheid.

Claudine van Geem | Loopbaancoach | 2890 Sint-Amands
Open minded, ervaren, oprecht, efficiënt, inspirerend

Claudine ontwikkelde vanuit haar ervaring als zelfstandige, werknemer, interim manager èn ondernemer inzichten om het potentieel in ieder van ons te ontdekken. Vanuit haar opleiding houdt ze van analyseren en kan ze zo samen met jou tot nieuwe inzichten komen. Met kennis van zaken begeleidt Claudine je naar oplossingen op jouw maat. Zo zal je mèt vertrouwen en mèt goesting van start willen gaan om jouw doel(en) te bereiken.

Brenda Schieman | Loopbaancoach | 9800 Deinze
Open, liefdevol uitdagend, zonder franje, met veel humor.

Brenda gaat samen met jou op weg om meer uit jezelf te halen in werk en privé. Met haar 20 jaar ervaring als docente communicatie en haar achtergrond als therapeute helpt ze je dieper zicht op jezelf te krijgen en nieuwe uitdagingen concreet in te zetten voor professioneel succes. Het ontwikkelen van competenties en overtuigingen om een boeiende job te combineren met inspirerend ouderschap is haar specialiteit.

Birgit Kelchtermans | Loopbaancoach | 3080 Tervuren / 3990 Peer
Doortastend, essentie, verbindend, resultaatgericht, spiegelend

“Rise up and become the person you were meant to be”

Je hebt alles in jou om te doen en zijn wat je écht wil. Jouw enige beperkingen zijn die die je jezelf oplegt. Samen duiken we helemaal tot de essentie - Wie ben je? Wat wil je? Wat houdt je nog tegen? Wat kan je concreet doen? Met ruim 10 jaar HR- en business ervaring bovenop mijn ervaring als coach, help ik je graag om bewuster te worden van jezelf en van wat je keuzes zijn, en dit in te zetten voor professioneel succes. Heb de moed om je hart en je intuïtie te volgen!

Evi van Rompaey | Project Assistent
Vrolijke, administratieve duizendpoot met de nodige stressbestendigheid

Bij Evi kan je terecht met al je vragen omtrent loopbaanbegeleiding en incompany trainingen. Je zal steeds met de glimlach en zo efficient mogelijk verder geholpen worden.

“The goal as a company is to have customer service that is not just the best, but legendary” (Sam Walton).

Ellen Van Den Bossche | Marketing & Database Assistant
Creatief, inspirerend, gepassioneerd, ondersteunend

Ellen is een creatieve duizendpoot, zowel binnen het marketingteam als in haar hobby. Ontwerpprogramma’s zoals Illustrator en programmeertalen zoals HTML kennen geen geheimen voor haar. Ze is steeds op zoek naar superlatieven: het mooiste ontwerp, de beste oplossing, de nieuwste trends. Kortom ze streeft naar perfectie.

Kathleen Geens | Loopbaancoach | 1840 Londerzeel
Vertrouwen - Humor- Toegankelijk - Leergierig - Doelgericht

Door mijn waardevolle internationale bedrijfservaring begeleid ik mensen op een inspirerende en authentieke manier. Meer halen uit zichzelf onder het motto : The sky is the limit. Jouw kansen worden geoptimaliseerd via een totaal aanpak met duurzaam resultaat.

Nelleke von der Heide | Loopbaancoach | 1050 Elsene
Vertrouwen, down to earth, sensitief, respectvol, humor

Nelleke werkt vanuit een groot vertrouwen in het potentieel van mensen. Dit vertrouwen en haar respectvolle coaching stijl creëren een inspirerende omgeving, waarin ze samen met u op zoek gaat naar antwoorden op uw loopbaanvragen. Haar ruime managementervaring helpt om snel te komen tot de kern van de zaak. Wat helpt u om uw doel te bereiken en wat juist niet? U verkrijgt inzichten die u in beweging zetten!

Caroline Huart | Loopbaancoach | 3380 Attenrode-Wever
positief, samen exploreren, uitdagen, doortastend, toegewijd

Ik ben een mens met een passie voor mensen. Ik heb 30 jaar ervaring met leidinggevenden begeleiden en zelf teams coachen. Ik krijg energie van samen op ontdekking te gaan naar nieuwe mogelijkheden en inzichten en geloof in je kracht. Op een rustige en doordringende manier begeleid ik je in de verandering en groei waar je naar op zoek bent. Thema’s die me bijzonder boeien zijn: (persoonlijk) leiderschap, vitaliteit en balans.

Marie-Laure Smagghe | Loopbaancoach | Vlaams-Brabant – Tervuren
Authentiek, gevat, intuïtief, energiek, motiverend

Vertrekkend vanuit de oprechte interesse in de mens, begeleidt Marie-Laure graag op verschillende niveaus: als coach, trainer, mentor en consultant. Op een spontane en oordeelloze manier, samen op zoek gaan naar de diepere drijfveren, talenten en passies om zo de juiste keuzes te maken. Hoe bewuster we zijn van wat ons echt drijft, hoe gemakkelijker zelfs de moeilijkste uitdaging wordt.

Nancy Wijnants | Loopbaancoach | Tervuren – Vlaams-Brabant
denkkracht, inzicht, creatief, transformationeel, inspirerend, resultaatgericht

Nancy werkte vele jaren in innovatieve sectoren binnen marketing en ook als rechterhand van tal van leidinggevenden wat haar veel inzichten gaf in leiderschapsstijlen. Ze bouwde het ondernemerschap uit met specialisaties in coaching, consulting, verbale en non-verbale communicatie en verandermanagement. Als geaccrediteerd consultant in analyse van drijfveren van individu’s en teams gaat haar passie uit naar de impact in het denken en doen op het functioneren van de mens: waar gaat je energie naartoe, wat kost je energie, wie ben je, waarom doe je wat je doet? In coaching gaat ze graag door tot de kern van de zaak, ze is nieuwsgierig, leergierig en gaat makkelijk
in verbinding met andere culturen.

Sophie Vincken | loopbaancoach | Kessel-Lo – Vlaams-Brabant
Resultaatgericht, oordeelloos, connecting the dots, respectvol, authentiek

Vooruit door even stil te staan... Sophie wiljou doen groeien door eerst samen stil te staan bij jouw waarden, doelen, maar ook weerstanden. Ze gaat met integriteit en respect op zoek naar jouw intrinsieke motivatie, via doordacht bevragen om tot inzichten te komen en deze aan acties te koppelen. Sophie heeft jarenlange ervaring in rekrutering en
outplacement.

Irene Kleinherenbrink | Loopbaancoach | Betekom – Vlaams-Brabant
verwonderd

Irene stelt haar cliënten in staat om door te dringen tot de kern van de zaak. Ze creëert een ruimte waarin geëxploreerd, bevraagd, onderzocht, benoemd, gedroomd, verwonderd en verwerkt kan worden. Emoties van traan tot lach, van woede tot opluchting zijn welkom in dit proces. Zelf pragmatisch aangelegd zal de slag naar praktijk en toekomst niet ontbreken.

Reninka Gies | Project assistant
Open minded - Evenwichtig – Bemiddelaar

Reninka verzorgt alle administratie rond onze interne opleidingen. Ze is organisatorisch sterk, is een luisterend oor en ze geeft niet op tot ze de meest geschikte oplossing gevonden heeft.

"Keep it simple"

Jannemie Sente | Loopbaancoach | Brussel en Schaarbeek
Bruisend, open-minded, resultaatgericht, meelevend

Bij Jannemie voel je je welkom met je obstakels, verwachtingen, kleine en grote vraagtekens, dankzij haar natuurlijke interesse en open spirit.
Haar ervaring als account manager bij middelgrote bedrijven, als leidinggevende in een corporate omgeving en HR professional met expertise in persoonlijke ontwikkeling en leadership, geven haar veel inzichten in de complexiteit waarin zowel jonge als ervaren managers en medewerkers bewegen. Ze is ervan overtuigd dat authenticiteit, zelfbewustzijn en goesting de sleutels zijn tot succes.
Samen met Jannemie ga je op zoek naar jouw persoonlijke weg. Met jouw talenten in je rugzak en met een –herwonnen- diepe kracht ga je groeien in je professioneel leven, gelijk met de stroom van je persoonlijke waarden.

Jannemie Sente | Loopbaancoach | Brussel en Schaarbeek
Bruisend, open-minded, resultaatgericht, meelevend

Bij Jannemie voel je je welkom met je obstakels, verwachtingen, kleine en grote vraagtekens, dankzij haar natuurlijke interesse en open spirit.
Haar ervaring als account manager bij middelgrote bedrijven, als leidinggevende in een corporate omgeving en HR professional met expertise in persoonlijke ontwikkeling en leadership, geven haar veel inzichten in de complexiteit waarin zowel jonge als ervaren managers en medewerkers bewegen. Ze is ervan overtuigd dat authenticiteit, zelfbewustzijn en goesting de sleutels zijn tot succes.
Samen met Jannemie ga je op zoek naar jouw persoonlijke weg. Met jouw talenten in je rugzak en met een –herwonnen- diepe kracht ga je groeien in je professioneel leven, gelijk met de stroom van je persoonlijke waarden.

Els Van Laecke | Loopbaancoach | Oost-vlaanderen
Doortastend, essentie, oordeelloos, resultaatgericht, aha-moment

Els coacht jou naar aha-momenten toe. Als Master Certified Coach werkt ze op een doortastende manier. Dit combineert ze met mildheid en humor en nodigt je zo uit jouw doelen neer te zetten. Ze raakt snel de essentie. Haar specialisatie is werken op een oordeelloze manier aan vertrouwen en zelfvertrouwen.

Anne Verdoodt | Loopbaancoach | Erps-Kwerps
Spontaan, diepgang, no-nonsense, praktisch, doorleefd

Anne is gepassioneerd om mensen te helpen knopen te ontwarren, orde op zaken te stellen, een goede balans werk-privé te vinden, in verbinding met wat ze ècht graag willen.  Als geaccrediteerd consultant in analyse van drijfveren en career fitness van individuen en teams is ze gebeten door wat mensen drijft, waar ze hun energie vandaan halen en hoe ze hun loopbaan vorm en richting geven.  

Anne heeft een ruime ervaring in coaching, teamcoaching en recent ook met het opzetten van duurzaam welzijnsbeleid. Ze heeft gewerkt in diverse contexten in buiten- en binnenland. Je kan rekenen op een praktische, no-nonsense begeleiding met een gezonde sprankel humor! Haar manier van coachen inspireert en zet aan tot duurzame verandering!

ONZE KLANTEN OVER ONS

Als leidinggevende stilstaan bij je manier van leiding geven, een must

“De huidige bedrijfscontext is in volle verandering en ook als manager moet je hierin mee evolueren. Dit vraagt een andere manier van leiderschap. Als leidinggevende moet je echt even stil staan bij je huidige manier van werken en de noodzaak om jezelf hierbij in vraag te stellen. Écht luisteren naar mensen, hen zelf input vragen en ideeën laten formuleren en niet zelf altijd de oplossingen aanreiken vanuit eigen expertise. Niet gemakkelijk en het vraagt ook tijd om dit te veranderen. In verbinding treden i.p.v. louter aansturend tewerk te gaan. Vanuit dit besef is coaching een echte aanrader. Een coach is voor jou als manager een klankbord zonder vooroordelen. Een coach zet je aan tot zelfreflectie en bewustwording. Deze bewustwording omzetten in concrete acties is dé uitdaging. In het coachingtraject 'People Focused Management' komen deze zaken duidelijk aan bod. Het smaakt in ieder geval naar meer!”

Sonia Vermeire (Publicarto)
 

Mensgericht leiderschap, een must om leiding te geven in een multiculturele omgeving

“Men start altijd wat sceptisch aan een zoveelste “programma” of men stelt zich de vraag wat zal het me bijbrengen, me leren. Door de aanpak, stapsgewijs, onderwerp per onderwerp, groepsdiscussies, etc. werd men “verplicht” zichzelf in vraag te stellen. Niet altijd evident en soms confronterend.
Het was verhelderend te zien hoe open de groep was en hoe eenieder zich kwetsbaar durfde op te stellen, dit met nuttige inzichten voor allen. En ja, ik durf te stellen, met eindresultaat er verrijkend uit te komen naar zijn eigen kunnen en aanpak, het IK zijn naar de, een groep toe (zowel privé als werk). Kortom, wanneer men zich open stelt (durft te stellen) een meer dan nuttige opleiding!”

Thierry Van Daele (Campina)
 

Laat je verrassen door onze keuze van coach voor jou

Ik ben zeer enthousiast. Ik heb in die 2 uur coaching meer geleerd dan in de afgelopen jaren. En het matcht met mijn coach!

Ook al zijn mijn coach en ik bij manier van spreken twee uitersten, toch is dit een goede match. Mijn coach heeft een verfrissende aanpak en bijzondere manier om dingen aan te brengen.

Na een goede eerste sessie, ben ik 200% overtuigd van het nut van de coaching. Ik twijfelde op voorhand een beetje of het een match zou zijn met de coach, maar uit de eerste sessie bleek al dat het goede match was en dat de sessie van hoogstaande kwaliteit was.

(Anoniem)
 

De BLOOM, een krachtig verdiepingstraject

De Bloom is een geweldig krachtig verdiepingstraject waar iedere coach zich op zijn of haar eigen manier mag ontwikkelen als persoon en als professional.


(The Coaching Square Nederland)
 

Het begin van nog meer moois!

Ik ben heel blij dat ik deze opleiding heb gevolgd. Het is zeker het begin van nog meer moois. Ik kan echt zeggen dat mijn leven is veranderd. Het klinkt wat bond zonder naam maar het is echt zo. Bedankt dus voor de goede organisatie, de goede zorgen enalles wat er nog zal komen.

Lucie (Medialaan)
 

Magisch!

Steve Vermeersch (Roche)
 

Strafste ervaring ooit.

"Voor mij is dit de strafste ervaring ooit geweest op het vlak van opleiding, vorming en training. Ik heb een zeer relevante bagage meegekregen naar de inhoud en proces van teamcoaching. De verschillende en gevarieerde praktijkoefeningen hebben me echt gezandstraald naar meer authenticiteit."

Patrick de Bruyn (Securex)
 

Bloom NL 04 - Thomas Lewinsky

Bloom neemt je volledig mee op een reis en zieltocht. Je kan niet ongeraakt raken bij Bloom. Het is intiem, veilig en uitdagend tegelijk. Je gaat jezelf overweldigende vragen stellen en vaak ook de juiste antwoorden zelf ontdekken. Je wordt gesteund door peers, door leerkrachten, en wordt constant in beweging gezet. Elke keer weet je je eigen grenzen te verleggen, zonder geblesseerd te raken. Voor mij is Bloom een avontuur geweest. Ik heb alles uit de kast gehaald en ben teruggekomen als een voller mens, met spirit en ziel, en met het lef mijn kunde en mijn aanwezigheid aan andere mensen aan te durven bieden als coach en als mens…

Thomas Lewinsky (Leadership Coach & Organisational Strategist)
 

Enneagram - Allan Milham

After 20 years of working with the Enneagram, I am thrilled to have discovered iEQ9 as they have brilliantly cracked the code. They have developed the first online questionnaire that provides leaders with a rich resource of incredible depth that has resulted in highly accurate findings. The integration of the 27 Subtypes allows those familiar with the Enneagram to enjoy a thorough and comprehensive report to aid in their personal and professional development. With over

90 leader questionnaires completed – imagine 100% accuracy!

Allan Milham, (Business Coach, Washington DC)
 

Enneagram - Dr. R. Karl Hebenstreit

The accuracy of the iEQ9 tools and resources achieved immediate and sustainable awareness with my clients. Each time, it served as a shortcut to radical ‘Aha!’s in their personal perspectives, why they struggle as a team and how to effectively resolve their pain points.

Dr. R. Karl Hebenstreit (Author of “Taking Care of Business with the Enneagram”)
 

Enneagram - Beatrice Chestnut

In my opinion, Integrative Enneagram Solutions offers the best Enneagram personality type assessment currently available. I appreciate that their business model is based on delivering a reliable test to coaches, working to help people develop themselves in the workplace, in that it assures that Enneagram-related information is integrated thoughtfully into a larger program of self-work. I am also grateful for their dedication to customer service and the support they offer their clients – their flexibility in customising reports and meeting the specific needs of coaches makes them a valuable partner in furthering conscious growth in organizations.

Beatrice Chestnut (Author of The Complete Enneagram, San Francisco)
 

FAQ

De prijzen van al onze opleidingen kan je raadplegen via de pagina van de desbetreffende opleiding: vb. ROOT - Ga naar de detailpagina van de ROOT en scrol tot beneden. Daar vind je een overzicht van alle komende opleidingen. Daar vind je data en prijzen voor die specifieke opleiding.

Voor onze opleidingen ROOT/GROW/BLOOM wordt de factuur 6 weken voor de startdatum van de cursus opgemaakt en doorgestuurd per e-mail naar het adres dat vermeld wordt op het inschrijvingsformulier. Voor al onze andere open opleidingen wordt de factuur ten laatste 2 weken voor de startdatum opgestuurd, tenzij u later inschrijft.

De BLOOM mag je volgen indien je al coachingopleidingen hebt gevolgd en al niveau PCC bent (Professional Certified Coach - ICF).

Dankzij het behalen van het QFor certificaat wordt aan klanten van Training & Coaching Square subsidies toegekend via:

  • KMO Portefeuille (voor ondernemingen in Vlaanderen): nieuwe regeling vanaf 01/04/2016! Mogelijkheid om ieder jaar tussen €10000 en €15000 te besparen op je opleidingen, afhankelijk van de grootte van je onderneming.
  • Agentschap Ondernemen (voor ondernemingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest): mogelijkheid om ieder jaar globaal € 5.000 te besparen op je opleidingen (50% subsidie)

Voor meer info kan u dit document downloaden.

Stuur een mailtje naar contact@coachingsquare.be met jouw vraag en contactgegevens en wij zorgen ervoor dat je gecontacteerd wordt door een van onze coaches.

Tijdens de eerste sessie van je ROOT en GROW-opleiding, verwijst de trainer naar documenten die je als deelnemer kan downloaden.

Via deze link krijg je toegang tot die documenten. De User name en het paswoord ontvang je na je eerste sessie via mail. Heb je die mail niet meer? Contacteer ons dan via contact@coachingsquare.be.

ROOT Nederlands

GROW Nederlands

Neen, wij leveren deze attesten niet af.

Waneer je niet aanwezig kan zijn tijdens een bepaald blok of bepaalde dag, laat je ons dit best zo snel mogelijk weten via contact@coachingsquare.be. We bekijken dan in samenspraak met jou of het mogelijk is om deze dag of dit blok in te halen in een volgende reeks of in een anderstalige reeks die op dat moment loopt. Indien niet mogelijk, bespreek je dit rechtstreeks met de trainers van dienst. Zij bekijken dan of het mogelijk is om jou persoonlijk in te werken in de gemiste materie.

Je kan onze algemene voorwaarden terugvinden op deze pagina.

Jazeker, al onze opleidingen kunnen ook op maat in bedrijven worden gegeven. Heb je een specifieke vraag over een traject op maat? Contacteer ons via contact@coachingsquare.be

Al onze opleidingen gaan door in ons nieuw gebouw The House To Be in Zellik. Adres: Z1 Researchpark 210, 1731 Zellik.

Stuur gerust een mailtje naar contact@coachingsquare.be of neem even telefonisch contact op via het nummer 0471/84 24 77

Neen, enkel bedrijven met een BTW nummer kunnen hiervan gebruik maken.

Iedere persoon kan ook privé deelnemen aan onze opleidingen. De factuur wordt dan jouw op naam opgemaakt.

We raden om jouw kennis te laten beoordelen tijdens een intakegesprek met een van onze coaches. Zij kunnen het best inschatten hoe ver je in jouw kennis reeds staat en welke opleiding het best voor jou geschikt is. Neem contact op via contact@coachingsquare.be om een intakegesprek te regelen.

Na afloop van de opleiding ontvangen jullie een deelname-attest. Bij Root – Grow – Bloom gaat dit over certificaten die je nadien kan opsturen naar het International Coach Federation (ICF) om jouw ACC/PCC/MCC aan te vragen.

BLOOM is een keuze dat je er voluit voor gaat – dat je gelooft in je eigen verfijning van je coachende attitude op het ZIJNSvlak – een persoonlijke keuze die je net die extra mijl helpt te gaan. Een verdieping waardoor je je klant, je medewerker net een extraatje kan meegeven. Een verfijning in verbinding en verdieping. De verbanden tussen ‘waarden-overtuigingen-emoties” en “in wording zijn van wie je bent” BLOOM is ook willen oogsten en tegelijkertijd blijven zaaien en ook een onderhoudsproces waardoor je in beweging blijft – BLOOM is een proces, geen certificatietraject. Gun jezelf een ‘beleving’ die je zo beklijft dat je voor eeuwig verkocht bent.

Vraag informatie aan

Deel deze pagina: