Communicatie

Helder, efficiënt en doelgericht communiceren is van onschatbaar belang, zowel privé als in de business-context. Het helpt je bijvoorbeeld om je doelen te bereiken en anderen te overtuigen van je aanpak. Deze opleidingen maken je bewuster van je eigen communicatie én die van anderen. Wat je leert is meteen toepasbaar in je dagelijkse leven en werk. Een must voor leidinggevenden en managers.

Het doel is het verhogen van je efficiëntie en doelgerichtheid in communiceren binnen de werkcontext

Het resultaat is een medewerker:

  • Die inzicht heeft in zijn intenties en het effect van zijn functioneren
  • Die zijn eigen communicatiestijl bewust kiest
  • Die conflicten kan vermijden of hanteren als ze zich toch voordoen.
  • Die gericht kan feedback geven zonder aan te vallen en deze ook kan ontvangen
  • Die zijn doelen bereikt door effectieve communicatie.

Feedback is een geschenk

Op maat

Waarderende en ontwikkelingsgerichte feedback geven is een kunst. Een kunst die iedereen kan leren en die een grote impact heeft op al je relaties. Kortom, verander vandaag je manier van feedback geven en ontvangen en pluk morgen al de resultaten.

NL  FR  EN 

Communicatie met impact

Open opleiding /

Managers en leidinggevenden merken vaak dat hun communicatie in de professionele sfeer niet altijd loopt zoals ze zouden willen. 'Communicatie met Impact' is een praktijkgerichte opleiding waarin je je oefent in efficiënte en doelgerichte communicatie, zowel op managers- als medewerkersniveau.

NL  FR 

Mindset-NLP in Business: Practitioner

Open opleiding /

Hoe future proof ben jij voor de uitdagingen van de 21e eeuw? Hoezeer gun jij jezelf een evolutie? In welke mate ben je bereid om je eigen blinde vlekken en onbekende gebieden te verkennen? Hoezeer sta je open voor het idee dat andere paden misschien betere resultaten kunnen opleveren?

Want: als je altijd doet wat je hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen …

NL 

NLP Summercamp voor Jeugd & Jongeren

Open opleiding /

Voor je kind wil je het beste. Je wenst het een geweldig leven toe. Toch is het laten opgroeien in deze snelle en vluchtige wereld geen evidentie. Dan scheelt het heel wat als je met je kind geregeld een goed gesprek kunt aangaan. Alleen ervaren jongeren dat vaak als gezeur … en hoeveel impact heb je als ouder dan ècht? De NLP Summercamp maakt de thema’s die leven bij ouders en kinderen op een heldere manier bespreekbaar.

NL 

NLP voor Coaches: Practitioner + Master

Open opleiding /

Opleiding in samenwerking met NLP-instituut Ithaka

De opleiding ‘NLP voor Coaches’ richt zich naar professionals met een basisopleiding tot coach die de NLP-vaardigheden met effect willen inzetten in hun praktijk als coach of coachende manager. NLP geeft je namelijk een rijke toolbox als (manager-)coach om sneller en makkelijker gewenste resultaten te bereiken.

NL 

Vraag informatie aan