Bijscholen voor coaches & managers

Jezelf blijven bijscholen is een absolute must als coach. Met onze door het ICF erkende vervolmakings- of verdiepingsprogramma's blijf je evolueren en je expertises uitbouwen en verzamel je CCEU-units.

Jezelf blijven bijscholen is een conditio sine qua non om als Professional Certified Coach (PCC) te blijven werken. Je vindt bij ons verschillende mogelijkheden om te blijven evolueren en je expertises uit te bouwen. Onze opleidingsprogramma's worden door de International Coach Federation erkend als vervolmakings- of verdiepingsprogramma. Zo ontvang je Continuing Coach Education Units (CCEU) en kan je je ICF-statuut van PCC verlengen of doorgroeien naar het niveau van MCC (Master Certified Coach).

Starlight Coaching Masterclass: Look The Beast in The Eye

Open opleiding /

In deze driedaagse masterclass ontdek je hoe je ‘evidente’ linken en contradicties ontwart in het verhaal van je klant. Je vindt je eigen manier om in te voelen welke cruciale strategieën versterkend werken en welke ondermijnend. Zo ondersteun je je klant vanuit je eigen volle aanwezigheid om zich te bevrijden van zelfsabotage. Je krijgt bovendien een toolbox aangereikt om ‘complexe vragen en verstrikkingen’ om te toveren tot een aha-beleving voor je klant - die zo makkelijker bij zijn antwoorden komt.

NL  EN 

Enneagram - level 1 IEQ9 Accreditatietraining

Open opleiding /

Het Enneagram is een model op basis van archetypes dat individuen, groepen en organisaties inzicht in zichzelf wil bieden. Het is een uitgebreid kader voor persoonlijke ontwikkeling dat niemand in hokjes wilt plaatsen. Wel zorgt het voor meer persoonlijk bewustzijn, zelf-ontdekking en een grotere emotionele intelligentie.

NL 

ENNEAGRAM: Level 2 Advanced Team Dynamics (ENG)

Open opleiding /

Our Level 2 training builds on the platform established in Level 1, to explore and understand Advanced Enneagram Dynamics and the practical application of the Enneagram in team and group coaching and development.

EN 

Systemisch coachen & managen van individuele & organisatietransformaties: basisprincipes

Open opleiding /

In de organisaties van vandaag neemt de snelheid van veranderingen alsmaar toe. De digitalisering heeft een enorme impact en de complexiteit van beslissingen wordt alsmaar groter. Managers en leiders in organisaties merken dat de impact van beslissingen vaak moeilijk voorspelbaar is omdat de samenhang tussen zoveel verschillende elementen niet langer logisch en lineair zijn. Alles is verbonden met alles en vaak komen onverwachte gevolgen te laat tot uiting. Om als leider staande te blijven in de huidige maatschappij is het niet langer voldoende om persoonlijke vaardigheden aan te scherpen en doelstellingen, waarden, visie en missie helder te krijgen. Het belang van systemisch werk in organisatie-ontwikkeling is daarom bijzonder groot.

NL 

Systemisch coachen & managen van individuele & organisatietransformaties: verdieping

Open opleiding /

Leiderschap en transformatie in complexiteit: systemisch kijken, navigeren en interveniëren.

NL 

C-Vitamine: Waardengebaseerd coachen

Open opleiding /

Hoe maak je in een wereld van onzekerheid en complexiteit keuzes en plannen die over vijf of tien jaar nog relevant zijn? Dat vraagt om bewustzijn, flexibiliteit en vertrouwen. Daarom is coachen en leidinggeven met een focus op waardenbewustzijn en een open mindset essentieel in de 21e eeuw. Het zorgt voor een cultuur van verantwoordelijkheid en is de basis voor veerkracht en levensvervulling. Deze driedaagse C-Vitamine brengt je tot de essentie van waardenbewustzijn en mindset in de 21e eeuw.

NL 

BLOSSOM - Burn-out Preventie Coaching

Open opleiding /

Burn-out, bore-out of was het nu burn-in? Verdiep je vanuit een holistische aanpak van body, mind en soul om burn-out te herkennen en -nog belangrijker- te voorkomen. Exploreer hoe het is om te coachen naar een gezonde energiebalans en de veerkracht en vitaliteit van je coachee te vergroten met een aantal praktische technieken.

NL 

Professionele Coach Supervisie

Open opleiding /

Ieder van ons leerde het vak ‘coaching’ door vallen en opstaan. Een coach-opleiding geeft je vele handvaten om te coachen, en in de praktijk sta je er alleen voor met je coachee. We hebben geen resultaatverbintenis met onze klanten, we zijn wél verantwoordelijk voor een optimale procesbegeleiding. Onze klanten zitten niet te kijken naar hoe we de begeleiding doen en welke kansen we laten liggen. Dat is ons vak. Zij vertrouwen in ons. Echter … hoe bewust blijven we onszelf uitdagen en hoe bewust evolueren we in het zinvol uitoefenen van dit prachtige beroep?

NL 

Experience Seminars: Systemische Opstellingsdagen

Open opleiding /

Elke organisatie is een systeem waarin verschillende elementen met elkaar verbonden zijn. Een verschuiving in het systeem heeft bijvoorbeeld impact op één element, en heeft tegelijk vaak onverwachte gevolgen voor een ander element. Met andere woorden, als één element verplaatst in een organisatie, verplaatst de rest automatisch mee: het systeem zoekt naar een nieuw evenwicht. Krijg je inzicht in de onderlinge samenhang en patronen, dan kan je dus sneller, flexibeler en doelgerichter inspelen op veranderingen in complexe situaties.

NL  FR  EN 

Vraag informatie aan