Specialisatie voor gevorderde professionele coaches en managers

Dit traject bereidt je voor op het certificatieniveau van MCC (Master Certified Coach) bij de ICF. Je bloeit open als executive coach en leert coachen op niveau van identiteit, missie en levensvragen.

Als ervaren professionele coach veranker je je coachingtechnieken en ga je ze steeds intuïtiever inzetten. Je gaat dieper in op het coachen op niveau van identiteit, missie en levensvragen. Bovendien speel je zo ook in op je specifieke noden aan ontwikkeling. Dit programma bereidt je voor op een certificatie op het niveau van MCC (Master Certified Coach) bij de ICF. Je gaat echt openbloeien als executive coach.

credibiliteit in coaching - MCC

Open opleiding /

Je voorbereiden op je traject naar het ICF-certificaat van Master Certified Coach is een leerrijke en zinvolle route. MCC-mentoring richt zich tot coaches die de ‘1500 uren coachen’ benaderen en zich willen klaarstomen voor het volgende niveau van coaching. ‘Master in Coaching’ gaat nog een stap verder dan Professional Coaching. Je richt je op thema’s waarbij de evidenties niet meer evident zijn. Je omarmt de zijnsfacetten van je klant en zet daarbij een ‘presence’ in waardoor alles wat voor de klant belangrijk is zich kan tonen - zonder schaamte of ingehoudenheid. Deze begeleidingsroute waaronder ook reflectieve groepssupervisies en individuele mentorsessies worden door de International Coach Federation erkend als Mentor Coaching.

NL 

BLOOM - Coachen en managen op identiteitsniveau

Open opleiding /

Het Bloom© coachingprogramma richt zich tot gevorderde professionele coaches en managers die executives en future-proof leiders willen coachen in de VUCA-wereld (Volatile, Uncertain, Chaotic & Ambiguous). Het is een revolutionair en baanbrekend programma, uniek op de markt, dat zich continu en flexibel aanpast volgens de uitdagingen die onze veranderende wereld kenmerken. BLOOM legt de focus op jouw groei als mens én als coach. ‘Becoming who you are’ is de leidraad: van een statisch zijn naar dynamisch evolueren - zelfs als je al veel kent en weet.

NL  FR  EN 

Vraag informatie aan