ROOT - Gecertificeerd coach worden - deel 1 Blended learning

Open opleiding /

Met ROOT© ‘Blended Learning’ scherp je in ondermeer 6 opleidingsdagen, 1 praktijkdag en 1 begeleide thuisleerdag je professionele coachingvaardigheden aan voor op gedragsverandering gerichte competentiecoaching. De ‘Blended Learning’-methode biedt je een flexibelere manier van oefenen met een online platform aangepast aan jouw werkritme, minder opleidingsdagen en support om vanuit jouw comfortzone te leren. ROOT© is een vakopleiding van topkwaliteit gericht op (interne) coaches en managers die willen excelleren dankzij hun coachende attitude. Dit programma is Deel 1 van het tweedelige traject dat indien gewenst leidt tot ICF-Certificatie zonder nog een afzonderlijk examen af te hoeven leggen bij de International Coach Federation (uniek in Vlaandere

NL  FR  EN 

ROOT - GROW - Gecertificeerd coach worden - Combi

Open opleiding /

Deze formule combineert in één, sneller en voordeliger traject Deel 1 én 2 van het ROOT+GROW©-programma om professioneel gecertificeerd coach te worden. In ondermeer 13 opleidingsdagen, 2 thuisleerdagen en 2 praktijkdagen leg je je in een eerste fase toe op competentiecoaching, in een tweede fase evolueer je tot effectcoach op het niveau van overtuigingen, waarden en identiteit. De certificatieprocedure is optioneel. Kies je hiervoor, dan ben je sowieso zeker dat ROOT+GROW© je kortst mogelijke weg naar certificatie bij de International Coach Federation (ICF) is. En dat zonder nog een afzonderlijk examen af te hoeven leggen bij de International Coach Federation (uniek in Vlaanderen).

NL  FR  EN 

GROW - Gecertificeerd coach worden - deel 2 Blended learning

Open opleiding /

Deze GROW© coaching-opleiding richt zich naar coaches en managers met praktijkervaring in coachen. Met GROW© ‘Blended Learning’ scherp je in ondermeer 8 opleidingsdagen, 1 praktijkdag en 1 begeleide thuisleerdag je professionele vaardigheden aan voor coachen met effect op het niveau van overtuigingen, waarden en identiteit. De ‘Blended Learning’-methode biedt je een flexibelere manier van oefenen met een online platform aangepast aan jouw werkritme, minder opleidingsdagen en support om vanuit jouw comfortzone te leren. GROW© is een vakopleiding van topkwaliteit gericht op (interne) coaches en managers die willen excelleren dankzij hun coachende attitude. Dit programma is Deel 2 van het tweedelige traject dat indien gewenst leidt tot ICF-Certificatie zonder nog een afzonderlijk examen af te hoeven leggen bij de International Coach Federation (uniek in Vlaanderen)

NL  FR  EN 

Vraag informatie aan