Enneagram Supervisietrajecten

In een VUCA-wereld is zelfkennis belangrijker dan ooit. Als alles snel beweegt en verandert is je eigen fundamenten kennen essentieel. Het Enneagram is het meest complete model dat er bestaat wat betreft zelfkennis op identiteitsniveau. Het gaat in op je voorkeuren, zowel op vlak van gedrag als op denken en voelen, op veerkracht en gewoonteverandering.Het Enneagram is een model op basis van archetypes dat individuen, groepen en organisaties inzicht in zichzelf wil bieden. Het is een uitgebreid kader voor persoonlijke ontwikkeling dat zorgt voor meer persoonlijk bewustzijn, zelf-ontdekking en een grotere emotionele intelligentie.

Meer specifiek onthult het Enneagram de onderliggende patronen en motivaties die ons onbewust beïnvloeden om op bepaalde manieren te handelen. Zodra we ons ervan bewust worden, kunnen we ze overstijgen en doelbewust kiezen voor een rijkere en tolerantere manier van zijn. We leren zo onze fundamenten kennen en ook onze mogelijkheden – door onze grenzen aan te kunnen geven, kunnen we ook onszelf overtreffen.

Training & Coaching Square biedt twee formules van Supervisietraject aan:
Enneagram Basisinzichten en Enneagram Deep Dive Supervision

Beide trajecten hebben als startpunt het iEQ9 Enneagram Professional Report, een intelligente, adaptieve online test uitgewerkt door Integrative 9 Enneagram Solutions (Zuid-Afrika). De iEQ9 wordt door Enneagramexperts wereldwijd gezien als de meest nauwkeurige en betrouwbare Enneagramtest op de markt. Dankzij meer dan zes jaar wetenschappelijk onderzoek en continue verbeteringen is de iEQ9 nu meer dan 95% nauwkeurig en wordt de test gebruikt door meer dan 1.000 professionele Practitioners wereldwijd. Er werden al meer dan 60.000 profielen opgesteld voor zakelijke klanten.

Enneagram Basisinzichten

De eerste stap in dit traject is de online iEQ9 invullen (gemiddelde duurtijd 30 minuten). Vervolgens bespreek je je bevindingen met een van onze geaccrediteerde Enneagram-supervisors in twee sessies van telkens twee uur.

NL  FR 

Enneagram Deep Dive Supervision

Nadat je de online iEQ9 hebt ingevuld (gemiddelde duurtijd 30 minuten), bespreek je je bevindingen met een van onze geaccrediteerde Enneagram-supervisors. In twee sessies van telkens twee uur krijg je inzicht in ondermeer de patronen en motivaties van je type en stippel je een helder ontwikkelingstraject uit.

NL  FR 

Vraag informatie aan