Sven De Paepe

Loopbaancoach - Trusted advisor | Antwerpen – Hove

Enthousiast, inspirerend, energiek, humor, Vertrouwen


Sven is een gepassioneerde loopbaancoach die door zijn diepgaande aanpak tot de kern komt. Hij zorgt ervoor dat er een doorbraak bij de coachee komt zodat de verandering wordt ingezet. Kortom, een pure effect-coach!


Sven heeft een gedegen ervaring van meer dan 25 jaar in verschillende (internationale) verkoopfuncties op hoger en uitvoerend niveau binnen de automotive, logistiek & AV-industrie. Tijdens de laatste 15 jaar van zijn carrière leidde hij ook de implementatie van grote verandertrajecten van multiculturele verkoopafdelingen in het buitenland (Latijns-Amerika) en in België.

Als geboren people manager gebruikt hij zijn coachingattitude om elk teamlid te begeleiden tijdens het transformatieproces van de afdeling en van zichzelf. Hij concentreert zich op de mind-shift van de groep die nodig is in elk verandertraject om te slagen en om het vereiste set resultaat te bereiken.

Hij gebruikt graag motiverende taal en inspireert de mensen om ervoor te zorgen dat de berichten overkomen en dat er acties worden ondernomen langs elk soort proces.

Zijn snelle en synthetiserende geest stelt hem in staat om ideeën en informatie op een stimulerende manier voor het team te verbinden. Als (verkoop) mentor heeft hij een sterke drive en houdt hij de dingen in beweging om de doelen van het team en zichzelf te bereiken.
Hij geeft vertrouwen aan de mensen die het mogelijk maken om uitdagingen aan te gaan totdat het project is voltooid.