Communicatie

Helder, efficiënt en doelgericht communiceren is van onschatbaar belang, zowel privé als in de business-context. Het helpt je bijvoorbeeld om je doelen te bereiken en anderen te overtuigen van je aanpak. Deze opleidingen maken je bewuster van je eigen communicatie én die van anderen. Wat je leert is meteen toepasbaar in je dagelijkse leven en werk. Een must voor leidinggevenden en managers.

Het doel is het verhogen van je efficiëntie en doelgerichtheid in communiceren binnen de werkcontext

Het resultaat is een medewerker:

  • Die inzicht heeft in zijn intenties en het effect van zijn functioneren
  • Die zijn eigen communicatiestijl bewust kiest
  • Die conflicten kan vermijden of hanteren als ze zich toch voordoen.
  • Die gericht kan feedback geven zonder aan te vallen en deze ook kan ontvangen
  • Die zijn doelen bereikt door effectieve communicatie.

Feedback is een geschenk

Op maat

Waarderende en ontwikkelingsgerichte feedback geven is een kunst. Een kunst die iedereen kan leren en die een grote impact heeft op al je relaties. Kortom, verander vandaag je manier van feedback geven en ontvangen en pluk morgen al de resultaten.

NL  FR  EN 

Communicatie: impact & influencing

Open opleiding /

Loopt je communicatie in de professionele sfeer niet altijd zoals je zou willen? Je bent niet de enige: 95% van de problemen in bedrijven is terug te brengen tot communicatie. Meer impact en invloed levert je dan ook heel wat op, zowel in je professionele als privéleven. Enkele voorbeelden: krijgen wat je waard bent, bijvoorbeeld, je potentieel realiseren, komaf maken met frustraties, je losmaken uit een ongewenste situatie, ...

NL  FR 

Vraag informatie aan