Loopbaan coaching

Loopbaancoaching, de meest efficiënte weg naar de loopbaan van je dromen!

Wil je gewoon een job zodat je je rekeningen kan betalen?

Of wil je de loopbaan van je dromen uitbouwen, die loopbaan waarvoor je in de wieg bent gelegd, die droomjob waarvoor je 's morgens met plezier en met de glimlach uit bed springt?

Doe een beroep op een loopbaancoach. De loopbaancoach heeft immers de kennis, ervaring en methodes in huis om jou door dit zoekproces naar een juiste combinatie van je passie en je talenten te loodsen zodat je als vanzelf gaat schitteren. Daarnaast is hij een klankboord, hij daagt je uit en is er ook om je te ondersteunen in dit proces.

Is loopbaancoaching iets voor jou?

Download nu de gratis whitepaper

Herken je je in een van volgende stellingen?

  • Ik heb nu een job en ik wil iets anders.
  • Ik wil graag schitteren in mijn job.
  • Ik heb nu geen job en ik wil een job.

Wellicht komen dan ook andere vragen bij je op, zoals:

  • Wat wil ik dan wel?
  • Hoe ziet mijn droomjob eruit?
  • En hoe geraak ik daar dan?

Wat kan je verwachten?

Elke loopbaancoaching is uniek want elke persoon en elke vraag is uniek. De loopbaancoach zet dus op een flexibele manier zijn ervaring, kennis en methodes in zodat jij op een individuele manier wordt begeleid in dit proces.


Hoe gaan we te werk?

We starten met een kennismakingsgesprek. Hier leggen we de basis voor onze verdere samenwerking. We leren elkaar kennen, overlopen de aanpak en maken afspraken. Je werpt al een eerste blik op het 'charter van de loopbaancoachee'. Tevens maken we administratief alles in orde. Dan volgen 4 gesprekken van telkens 2 uur tijdens dewelke we je begeleiden in het opstellen en bijsturen van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Tussen de gesprekken door voer je de afgesproken opdrachten uit. Mocht de voorziene tijdsspanne niet voldoende zijn of mochten zich andere thema's aandienen die niet direct met je loopbaan te maken hebben, dan kan je met je coach bespreken welk coaching- en/of opleidingstraject voor jou aangewezen is.

Wat kost het jou?

Deze loopbaancoaching is een investering in jezelf, op financieel en tijdsvlak.

Wat betreft tijd reken je op een totaal van 4 maal 2 uren, gespreid over een 3-tal maanden voor de gesprekken. Reken daarbij de tijd voor het eerste kennismakingsgesprek en de tijd om de afgesproken opdrachten uit te voeren.
Je investeert € 80 voor 8 uur loopbaancoaching. Normaal kost dit traject 1.100,00 euro. Een hele besparing dus, indien je loopbaancheques inzet.


Bij welke coaches kan je terecht? En waar?

Je komt terecht bij professionele coaches die door de International Coach Federation (ICF) (www.coachfederation.org) zijn gecertificeerd. Zij hebben dus alle competenties van een goede coach in zich en respecteren de deontologische code van coaches. Daarnaast hebben onze coaches ruime ervaring in de bedrijfswereld. Zij hebben zelf ook een ontwikkelingstraject achter de rug en hebben bovendien de kennis, ervaring en methodes om jou door je vragen te loodsen. Zij zijn een klankbord, ze dagen je uit én ondersteunen je.

Je kan terecht op verschillende locaties in België en Zuid-Nederland. In uitzonderlijke gevallen kunnen we één van de coachings doen via skype (met video). Je bespreekt dit samen met je coach.

Klik hier voor een overzicht van coaches en locaties.


Neem nu actie! Boek je loopbaancoach en bestel je loopbaancheques

Ik schrijf me in voor loopbaancoaching bij de Training & Coaching Square (TCS). Ik download het inschrijvingsformulier, ik vul het in en stuur het terug naar TCS.

  • Ik heb al contact gehad met de loopbaancoach die me zal begeleiden en stuur dit inschrijvingsformulier naar die coach.
  • Ik heb nog geen contact met één van de loopbaancoaches van de Training & Coaching Square en stuur dit inschrijvingsformulier naar TCS.

Zij zullen mij een coach toewijzen in functie van de voorkeurslocatie en het contactmoment, alsook van de beschikbaarheid van de coach.

Zodra de Training & Coaching Square mijn inschrijvingsformulier heeft ontvangen, checken zij of alles volledig is en contacteren ze me voor een eerste kennismakingsgesprek.


Ik bestel loopbaancheques bij de VDAB

Ik check op de website van de VDAB of ik recht heb op loopbaancheques en ik bestel ze.

Heb je geen recht op loopbaancheques en wens je toch een loopbaanbegeleiding?

Stuur dan een mail naar contact@loopbaancoaching.be of bel naar 0471 84 24 77 en kom te weten wat wij voor jou kunnen betekenen.


Check hier de criteria die je nodig hebt om een coach te kiezen, als individu of als HR.

Download hier gratis whitepaper 'Hoe kies je een coach?

Een derde van een dag (gemiddeld 8 uren) spenderen we aan werken. Indien we gemiddeld 16 uur wakker zijn, betekent dit eigenlijk dat we de helft van onze wakkere dag aan het werk zijn. Dan is het natuurlijjk fijn indien we voldoening vinden in onze job, dat die ons blij stemt en energie geeft en vooral dat we ons potentieel kunnen inzetten.

Lees hier dit artikel verder & download onze white paper

Vraag informatie aan