Bijscholen als coach

Jezelf blijven bijscholen is een absolute must als coach. Met onze door het ICF erkende vervolmakings- of verdiepingsprogramma's blijf je evolueren en je expertises uitbouwen en verzamel je CCEU-units.

Jezelf blijven bijscholen is een conditio sine qua non om als Professional Certified Coach (PCC) te blijven werken. Je vindt bij ons verschillende mogelijkheden om te blijven evolueren en je expertises uit te bouwen. Onze opleidingsprogramma's worden door de International Coach Federation erkend als vervolmakings- of verdiepingsprogramma. Zo ontvang je Continuing Coach Education Units (CCEU) en kan je je ICF-statuut van PCC verlengen of doorgroeien naar het niveau van MCC (Master Certified Coach).

Systemisch coachen & managen

Open opleiding

Je hele leven kent van jongsaf vele systemen, zoals familie, gezin, school of organisaties. De regels in dergelijke systemen lijken vaak ingewikkeld. Je komt vraagstukken tegen waar je geen vat lijkt op te krijgen en die veel energie opslokken. We merken steeds meer dat ook organisatorische en leiderschapsproblemen een systemische oorzaak hebben. Redenen genoeg dus om die systemische oorzaken – die onderstroom – te ontdekken en te doorgronden. Systemisch coachen zal je coaching toolkit en aanpak verrijken in zowel één op één, team- als groepscoachings. Het is een belangrijke stap in zowel je persoonlijke alsook je professionele ontwikkeling zodat je greep krijgt op die onderstroom!

Meer info over Systemisch coachen & managen

Verdieping: Systemisch Coachen en Managen

Open opleiding

Leiderschap en transformatie in complexiteit: systemisch kijken, navigeren en interveniëren.

Meer info over Verdieping: Systemisch Coachen en Managen

Teamcoaching - opleiding tot teamcoach

Open opleiding Op maat

Dit is voor ons de essentie van teamcoaching: het faciliteren van teams zodat ze zelf kunnen bouwen aan een performantere samenwerking. Wij doen dit via gepaste interventies die ervoor zorgen dat boven water komt hoe teamleden ongewild en onbewust een ongewenste situatie in stand houden.

Meer info over Teamcoaching - opleiding tot teamcoach

C-Vitamine: Coachen met het enneagram

Open opleiding

Het Enneagram geeft een bijzonder nauwkeurige uiteenzetting over het karakter, het gedrag en de relaties als mens. Het heeft als basis ‘de menselijke psyche’ en laat ons toe de drijfveren die ons aansturen met respect te beschrijven, met oog op ieders unieke karakter. Het geeft aan wat onze overeenkomsten en wat onze verschillen zijn en hoe ieder van ons omgaat met perfectie, liefde, succes,creativiteit, kennis, eerlijkheid, optimisme, moed en acceptatie.

Meer info over C-Vitamine: Coachen met het enneagram

C-Vitamine: Waardenbewust coachen en leidinggeven met een 21ste eeuw-mindset

Open opleiding

De huidige organisatiecontext wordt steeds dynamischer en complexer. Duurzame keuzes maken vraagt dan ook om een grote professionele verantwoordelijkheid in deze ‘VUCA World’ (Volatile -snel veranderend, Uncertain -onzeker, Complex & Ambiguous -vaag/dubbelzinnig). En daar speelt waardenbewustzijn een essentiële rol in. Coachen op waarden en waardenbewust leidinggeven stuurt duurzame en essentiële verandering in de mens en in het bedrijfsleven.

Meer info over C-Vitamine: Waardenbewust coachen en leidinggeven met een 21ste eeuw-mindset

BLOSSOM - Welzijns- & vitaliteitscoaching

Open opleiding

Burn-out, bore-out of was het nu burn-in? Wil je burn-out herkennen en voorkomen vanuit een holistische aanpak (body, mind & soul)? Hoe coach je naar een gezonde energiebalans? Ontdek hoe je via coaching veerkracht en vitaliteit vergroot.

Meer info over BLOSSOM - Welzijns- & vitaliteitscoaching

BLOSSOM - Intervisie en coaching

Open opleiding

Steeds vaker reiken medewerkers cross-functioneel uit naar elkaar om samen complexe vraagstukken duurzaam op te lossen. Moeilijke cases samen bespreken vereist dat je je kwetsbaar opstelt en dat wordt steeds makkelijker in de bedrijfswereld: het onderlinge vertrouwen stijgt. In deze module reiken we je waardevolle theoretische modellen aan voor intervisie en experimenteerruimte om zelf aan de slag te gaan. Na afloop ben je in staat zelfverzekerd intervisies te begeleiden.

Meer info over BLOSSOM - Intervisie en coaching

BLOSSOM - word loopbaancoach

Open opleiding

Medewerkers inzetten in hun kracht, in lijn met hun waarden en de bedrijfswaarden en -doelen om zo duurzaam resultaat te boeken. Ontdek verschillende coachingtechnieken, praktische tips en oefeningen en ga er als loopbaancoach of HR verantwoordelijke direct mee aan de slag.

Meer info over BLOSSOM - word loopbaancoach

BLOSSOM - Relatiecoaching voor singles en koppels

Open opleiding

Relaties zijn steeds in beweging. Hoe beweeg jij mee met je relaties? Hoe geef je ze een boost of laat je ze evolueren? Ontdek nieuwe inzichten en tools, o.a. om elkaar beter te leren begrijpen en relaties te laten slagen, als coach of leidinggevende, als single of als partners die samen werken en/of leven.

Meer info over BLOSSOM - Relatiecoaching voor singles en koppels

Vraag informatie aan

Deel deze pagina: