1. Prijs Opleiding | d : €  (+ % BTW)
  2. Exclusief catering + locatie €  (+ % BTW) & exclusief BTW

ONZE KLANTEN OVER ONS

Als leidinggevende stilstaan bij je manier van leiding geven, een must

“De huidige bedrijfscontext is in volle verandering en ook als manager moet je hierin mee evolueren. Dit vraagt een andere manier van leiderschap. Als leidinggevende moet je echt even stil staan bij je huidige manier van werken en de noodzaak om jezelf hierbij in vraag te stellen. Écht luisteren naar mensen, hen zelf input vragen en ideeën laten formuleren en niet zelf altijd de oplossingen aanreiken vanuit eigen expertise. Niet gemakkelijk en het vraagt ook tijd om dit te veranderen. In verbinding treden i.p.v. louter aansturend tewerk te gaan. Vanuit dit besef is coaching een echte aanrader. Een coach is voor jou als manager een klankbord zonder vooroordelen. Een coach zet je aan tot zelfreflectie en bewustwording. Deze bewustwording omzetten in concrete acties is dé uitdaging. In het coachingtraject 'People Focused Management' komen deze zaken duidelijk aan bod. Het smaakt in ieder geval naar meer!”

Sonia Vermeire (Publicarto)
 

Mensgericht leiderschap, een must om leiding te geven in een multiculturele omgeving

“Men start altijd wat sceptisch aan een zoveelste “programma” of men stelt zich de vraag wat zal het me bijbrengen, me leren. Door de aanpak, stapsgewijs, onderwerp per onderwerp, groepsdiscussies, etc. werd men “verplicht” zichzelf in vraag te stellen. Niet altijd evident en soms confronterend.
Het was verhelderend te zien hoe open de groep was en hoe eenieder zich kwetsbaar durfde op te stellen, dit met nuttige inzichten voor allen. En ja, ik durf te stellen, met eindresultaat er verrijkend uit te komen naar zijn eigen kunnen en aanpak, het IK zijn naar de, een groep toe (zowel privé als werk). Kortom, wanneer men zich open stelt (durft te stellen) een meer dan nuttige opleiding!”

Thierry Van Daele (Campina)
 

Laat je verrassen door onze keuze van coach voor jou

Ik ben zeer enthousiast. Ik heb in die 2 uur coaching meer geleerd dan in de afgelopen jaren. En het matcht met mijn coach!

Ook al zijn mijn coach en ik bij manier van spreken twee uitersten, toch is dit een goede match. Mijn coach heeft een verfrissende aanpak en bijzondere manier om dingen aan te brengen.

Na een goede eerste sessie, ben ik 200% overtuigd van het nut van de coaching. Ik twijfelde op voorhand een beetje of het een match zou zijn met de coach, maar uit de eerste sessie bleek al dat het goede match was en dat de sessie van hoogstaande kwaliteit was.

(Anoniem)
 

De BLOOM, een krachtig verdiepingstraject

De Bloom is een geweldig krachtig verdiepingstraject waar iedere coach zich op zijn of haar eigen manier mag ontwikkelen als persoon en als professional.


(The Coaching Square Nederland)
 

Had ik maar..

Na een carrière van 29 jaar moest ik noodgedwongen, ingevolge een rundown binnen het bedrijf, mijn carrière een nieuwe richting geven. Met hulp van een loopbaancoach kwam ik uit bij de uitdaging van   teamcoach/ trainer/ coach op zelfstandige basis.

Ook al had ik 17 jaar ervaring in een leidinggevende functie toch wou ik me goed voorbereiden op deze nieuwe wending en volgde o.a. de ‘Teamcoach opleiding’ bij de Training & Coaching Square. Tijdens dit traject merkte ik dat ik als manager verschillende issues in de praktijk goed had aangepakt en kreeg dit in theorie bevestigd. Andere situaties binnen het team daarentegen, waarmee ik  worstelde en waarop ik toen geen antwoord had, werden plots uitgeklaard. Zoals :  In welke fase zit mijn team : storming, norming, … ?  Een medewerker die niet bereid is om binnen het team constructief mee te werken…  welke positieve intentie schuilt er achter zo’n gedrag ? ….
Bepaalde dingen werden zeer helder voor mij. Situaties waarop ik vroeger vastliep, kon ik plots kaderen en benoemen. Heerlijk…. maar voor mij net iets te laat om er binnen mijn eigen afdeling mee aan de slag te gaan.

Aan alle leidinggevenden : een opleiding teamcoach is absoluut geen overbodige luxe ! De trainer Leen waakt over een perfect evenwicht tussen praktijk en theorie en alles kan ‘pasklaar hier en nu’ op de werkvloer worden ingezet. Beslist een aanrader om eraan deel te nemen, zodat je nadien niet hoeft te zeggen : Had ik maar… eerder een ‘teamcoachopleiding’ gevolgd !

Els Maris (Coach)
 

Het begin van nog meer moois!

Ik ben heel blij dat ik deze opleiding heb gevolgd. Het is zeker het begin van nog meer moois. Ik kan echt zeggen dat mijn leven is veranderd. Het klinkt wat bond zonder naam maar het is echt zo. Bedankt dus voor de goede organisatie, de goede zorgen enalles wat er nog zal komen.

Lucie (Medialaan)
 

Magisch!

Steve Vermeersch (Roche)
 

Strafste ervaring ooit.

"Voor mij is dit de strafste ervaring ooit geweest op het vlak van opleiding, vorming en training. Ik heb een zeer relevante bagage meegekregen naar de inhoud en proces van teamcoaching. De verschillende en gevarieerde praktijkoefeningen hebben me echt gezandstraald naar meer authenticiteit."

Patrick de Bruyn (Securex)
 

Bloom NL 04 - Thomas Lewinsky

Bloom neemt je volledig mee op een reis en zieltocht. Je kan niet ongeraakt raken bij Bloom. Het is intiem, veilig en uitdagend tegelijk. Je gaat jezelf overweldigende vragen stellen en vaak ook de juiste antwoorden zelf ontdekken. Je wordt gesteund door peers, door leerkrachten, en wordt constant in beweging gezet. Elke keer weet je je eigen grenzen te verleggen, zonder geblesseerd te raken. Voor mij is Bloom een avontuur geweest. Ik heb alles uit de kast gehaald en ben teruggekomen als een voller mens, met spirit en ziel, en met het lef mijn kunde en mijn aanwezigheid aan andere mensen aan te durven bieden als coach en als mens…

Thomas Lewinsky (Leadership Coach & Organisational Strategist)
 

Enneagram - Allan Milham

Ik werk al meer dan 20 jaar met het Enneagram en was erg blij met mijn recente ontdekking van het iEQ9, dat hier naadloos bij aansluit. iEQ9 is de eerste online vragenlijst die bedrijfsleiders heel wat inzichten en nauwkeurige beoordelingen kan bieden. Dankzij de integratie van de 27 Subtypes kunnen Enneagram-gebruikers het diepgaande en uitgebreide verslag gebruiken voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Allan Milham, (Business Coach, Washington DC)
 

Enneagram - Dr. R. Karl Hebenstreit

De nauwkeurige iEQ9-tests en bronnen zorgen voor een onmiddellijk en langdurig bewustzijn bij mijn klanten. Elke keer weer is het een ‘aha-erlebnis’ en ontdekken klanten hun persoonlijke perspectieven, waarom ze niet goed functioneren als team en hoe bepaalde pijnpunten kunnen opgelost worden.

Dr. R. Karl Hebenstreit (Auteur van ‘Taking Care of Business with the Enneagram’)
 

Enneagram - Beatrice Chestnut

Voor mij biedt Integrative Enneagram Solutions de beste persoonlijkheidsbeoordeling op basis van het Enneagram. Ik vind het interessant dat ze een betrouwbare test aan coaches aanbieden en mensen willen begeleiden op de werkvloer. Het is een unieke manier om de informatie van het Enneagram te implementeren in een groter project voor zelfontwikkeling.

Beatrice Chestnut (Auteur van ‘The Complete Enneagram’, San Francisco)
 

Het heeft me verrast om te ervaren hoe krachtig NLP als methodiek is.

Eerlijk? Het heeft me verrast om te ervaren hoe krachtig NLP als methodiek is. En dankzij de manier waarop Lisbeth, Mirjam en Natacha de opleiding aanpakken, is het glashelder dat NLP zoveel meer is dan een pakket van tools en technieken. NLP gaat over hoe je hersenen werken - wie wil dát nu niet weten? - en over hoe je dag in dag uit in het leven staat, op het werk en elders. En ook over wat je kan doen om daarbij respectvol het beste uit de ander en uit jezelf kan halen. Niets minder ... en nog zo veel meer.

Els Houtman (Infrabel)
 

deze cursus was voor mij de slagroom op de taart

Na eerst een opleiding "Stress- en burn-outcoaching (Preventie en re-integratie)" te hebben gevolgd, was deze cursus voor mij de slagroom op de taart om als stress- en burn-outcoach (preventie en re-integratie) effectief aan de slag te gaan. Vooral de benadering van de energielekken vanuit verschillende invalshoeken en het belang van "efficiënte" communicatie om iedereen te bereiken, waren voor mij een eye-opener en zijn bovendien een absolute meerwaarde voor zowel de coachee als op bedrijfsniveau

Francine Saenen (Coach)
 

FAQ

De prijzen van al onze opleidingen kan je raadplegen via de pagina van de desbetreffende opleiding: vb. ROOT - Ga naar de detailpagina van de ROOT en scrol tot beneden. Daar vind je een overzicht van alle komende opleidingen. Daar vind je data en prijzen voor die specifieke opleiding.

Voor onze opleidingen ROOT/GROW/BLOOM wordt de factuur 6 weken voor de startdatum van de cursus opgemaakt en doorgestuurd per e-mail naar het adres dat vermeld wordt op het inschrijvingsformulier. Voor al onze andere open opleidingen wordt de factuur ten laatste 2 weken voor de startdatum opgestuurd, tenzij u later inschrijft.

De BLOOM mag je volgen indien je al coachingopleidingen hebt gevolgd en al niveau PCC bent (Professional Certified Coach - ICF).

Dankzij het behalen van het QFor certificaat wordt aan klanten van Training & Coaching Square subsidies toegekend via:

  • KMO Portefeuille (voor ondernemingen in Vlaanderen): nieuwe regeling vanaf 01/04/2016! Mogelijkheid om ieder jaar tussen €10000 en €15000 te besparen op je opleidingen, afhankelijk van de grootte van je onderneming.
  • Agentschap Ondernemen (voor ondernemingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest): mogelijkheid om ieder jaar globaal € 5.000 te besparen op je opleidingen (50% subsidie)

Voor meer info kan u dit document downloaden.

Stuur een mailtje naar contact@coachingsquare.be met jouw vraag en contactgegevens en wij zorgen ervoor dat je gecontacteerd wordt door een van onze coaches.

Neen, wij leveren deze attesten niet af.

Waneer je niet aanwezig kan zijn tijdens een bepaald blok of bepaalde dag, laat je ons dit best zo snel mogelijk weten via contact@coachingsquare.be. We bekijken dan in samenspraak met jou of het mogelijk is om deze dag of dit blok in te halen in een volgende reeks of in een anderstalige reeks die op dat moment loopt. Indien niet mogelijk, bespreek je dit rechtstreeks met de trainers van dienst. Zij bekijken dan of het mogelijk is om jou persoonlijk in te werken in de gemiste materie.

Je kan onze algemene voorwaarden terugvinden op deze pagina.

Jazeker, al onze opleidingen kunnen ook op maat in bedrijven worden gegeven. Heb je een specifieke vraag over een traject op maat? Contacteer ons via contact@coachingsquare.be

Al onze opleidingen gaan door in ons nieuw gebouw The House To Be in Zellik. Adres: Z1 Researchpark 210, 1731 Zellik.

Stuur gerust een mailtje naar contact@coachingsquare.be of neem even telefonisch contact op via het nummer 0471/84 24 77

Neen, enkel bedrijven met een BTW nummer kunnen hiervan gebruik maken.

Iedere persoon kan ook privé deelnemen aan onze opleidingen. De factuur wordt dan jouw op naam opgemaakt.

We raden om jouw kennis te laten beoordelen tijdens een intakegesprek met een van onze coaches. Zij kunnen het best inschatten hoe ver je in jouw kennis reeds staat en welke opleiding het best voor jou geschikt is. Neem contact op via contact@coachingsquare.be om een intakegesprek te regelen.

Na afloop van de opleiding ontvangen jullie een deelname-attest. Bij Root – Grow – Bloom gaat dit over certificaten die je nadien kan opsturen naar het International Coach Federation (ICF) om jouw ACC/PCC/MCC aan te vragen.

BLOOM is een keuze dat je er voluit voor gaat – dat je gelooft in je eigen verfijning van je coachende attitude op het ZIJNSvlak – een persoonlijke keuze die je net die extra mijl helpt te gaan. Een verdieping waardoor je je klant, je medewerker net een extraatje kan meegeven. Een verfijning in verbinding en verdieping. De verbanden tussen ‘waarden-overtuigingen-emoties” en “in wording zijn van wie je bent” BLOOM is ook willen oogsten en tegelijkertijd blijven zaaien en ook een onderhoudsproces waardoor je in beweging blijft – BLOOM is een proces, geen certificatietraject. Gun jezelf een ‘beleving’ die je zo beklijft dat je voor eeuwig verkocht bent.

Vraag informatie aan

Deel deze pagina: