Bijscholen voor coaches & managers

Jezelf blijven bijscholen is een absolute must als coach. Met onze door het ICF erkende vervolmakings- of verdiepingsprogramma's blijf je evolueren en je expertises uitbouwen en verzamel je CCEU-units.

Jezelf blijven bijscholen is een conditio sine qua non om als Professional Certified Coach (PCC) te blijven werken. Je vindt bij ons verschillende mogelijkheden om te blijven evolueren en je expertises uit te bouwen. Onze opleidingsprogramma's worden door de International Coach Federation erkend als vervolmakings- of verdiepingsprogramma. Zo ontvang je Continuing Coach Education Units (CCEU) en kan je je ICF-statuut van PCC verlengen of doorgroeien naar het niveau van MCC (Master Certified Coach).

Enneagram - level 1 IEQ9 Accreditatietraining

Open opleiding /

Het Enneagram is een model op basis van archetypes dat individuen, groepen en organisaties inzicht in zichzelf wil bieden. Het is een uitgebreid kader voor persoonlijke ontwikkeling dat niemand in hokjes wilt plaatsen. Wel zorgt het voor meer persoonlijk bewustzijn, zelf-ontdekking en een grotere emotionele intelligentie.

NL 

ENNEAGRAM: Level 2 Advanced Team Dynamics (ENG)

Open opleiding /

Our Level 2 training builds on the platform established in Level 1, to explore and understand Advanced Enneagram Dynamics and the practical application of the Enneagram in team and group coaching and development.

EN 

Systemisch coachen & managen

Open opleiding /

Je staat aan zee en hebt zojuist je handdoek op het zand gelegd. Je bent klaar voor een frisse duik in zee. Je stapt door de branding de zee in en zwemt 100 meter de zee in. Wanneer je je omdraait en terugkijkt naar het strand, ben je verrast. Je handdoek ligt er niet meer. Waar is de handdoek? Heeft iemand de handdoek gestolen misschien? Toch niet! Het is de onderstroom die je heeft meegenomen naar links of rechts zonder dat je het door had! Aan de oppervlakte is het water relatief rustig, maar langs je benen voel je de krachtige onderstroom. Hoe krijg je greep op die onderstroom?

NL 

Systemisch Coachen en Managen - verdieping

Open opleiding /

Leiderschap en transformatie in complexiteit: systemisch kijken, navigeren en interveniëren.

NL 

C-Vitamine: Waardengebaseerd coachen

Open opleiding /

Hoe maak je in een wereld van onzekerheid en complexiteit keuzes en plannen die over vijf of tien jaar nog relevant zijn? Dat vraagt om bewustzijn, flexibiliteit en vertrouwen. Daarom is coachen en leidinggeven met een focus op waardenbewustzijn en een open mindset essentieel in de 21e eeuw. Het zorgt voor een cultuur van verantwoordelijkheid en is de basis voor veerkracht en levensvervulling. Deze driedaagse C-Vitamine brengt je tot de essentie van waardenbewustzijn en mindset in de 21e eeuw.

NL 

BLOSSOM - Burn-out Preventie Coaching

Open opleiding /

Burn-out, bore-out of was het nu burn-in? Verdiep je vanuit een holistische aanpak van body, mind en soul om burn-out te herkennen en -nog belangrijker- te voorkomen. Exploreer hoe het is om te coachen naar een gezonde energiebalans en de veerkracht en vitaliteit van je coachee te vergroten met een aantal praktische technieken.

NL 

BLOSSOM - Relatiecoaching

Open opleiding /

We hebben de ander nodig als spiegel voor onszelf. Relaties met anderen schudden delen in ons wakker van waaruit we hen gaan verwijten … Maar zijn anderen daadwerkelijk de oorzaak van de lastige emoties in onze relaties? Wat is ons eigen aandeel hierin? Bewustzijn van onze blinde vlekken is de eerste stap in onze zelfontwikkeling. De eerste stap ook om relaties niet langer als een bron van frustraties, maar als een bron van leven te zien. Liefde en verbinding zijn emotionele voeding voor elke mens – ze zijn van levensbelang. Het omarmen van de liefde is het omarmen van het leven … en dat is nu eenmaal delicaat terrein.

NL 

Professionele Coach Supervisie

Open opleiding /

Ieder van ons leerde het vak ‘coaching’ door vallen en opstaan. Een coach-opleiding geeft je vele handvaten om te coachen, en in de praktijk sta je er alleen voor met je coachee. We hebben geen resultaatverbintenis met onze klanten, we zijn wél verantwoordelijk voor een optimale procesbegeleiding. Onze klanten zitten niet te kijken naar hoe we de begeleiding doen en welke kansen we laten liggen. Dat is ons vak. Zij vertrouwen in ons. Echter … hoe bewust blijven we onszelf uitdagen en hoe bewust evolueren we in het zinvol uitoefenen van dit prachtige beroep?

NL 

Vraag informatie aan