Training

Training & Coaching Square is expert in het begeleiden van beginnende leidinggevenden en doorgewinterde executives. Wij zetten daarvoor een aangepaste mix in van opleidingen en coaching. Wij waken er over dat opleidingen niet gewoon worden ingezet als prikacties. Van een klassieke opleiding blijft na drie weken immers maar 10% meer hangen. Wij kiezen voor een juiste volgorde en combineren deze met de nodige coaching. Net deze unieke combinatie van training en coaching beïnvloedt relaties op een positieve manier en creëert inzicht in de essentiële processen van leiderschap. Duurzaam resultaat ligt binnen handbereik.

Al onze opleidingen tot coach alsook de open opleidingen voor leidinggevenden kunnen we binnen jouw organisatie helemaal aanpassen aan de strategie en specifieke behoeften van jouw organisatie. Het zijn stuk voor stuk projecten op jouw maat!

Coachopleidingen voor leidinggevenden, ook in jouw organisatie

Kijk hiervoor op de pagina "Ik wil coach worden".

Leiderschapsopleidingen, ook in jouw organisatie

Kijk hiervoor op de pagina 'Leiderschap, communicatie & teamwerk'.

Zoek je trainers die leidinggevenden en/of hun medewerkers binnen jouw organisatie

  • een coachende aanpak bijbrengen
  • opleiden tot interne coach
  • teams kunnen coachen
  • ontwikkelingsgerichte feedback aanleren
  • inspireren tot mensgericht leider 
  • begeleiden in de preventie van burn-out en het beter omgaan met stress

Contacteer ons zodat wij speciaal voor jou een aangepast aanbod kunnen uitwerken dat in lijn is met de ontwikkelingsdoelstellingen van jouw organisatie.

Ook indien je zelf een specifieke vraag hebt waar onze aanpak van coaching en training impact kan hebben, contacteer ons zeker. Wij kijken hoe we samen naar nieuwe manieren van werken en organisaties kunnen evolueren.

Ik zoek trainers